Adunan rasa

It's been quite a long time aku tak jots down segala rasa yang tersimpul mati di lubuk hati aku . Ha-ha .

Actually untuk pengetahuan kau yang sedang baca ni , aku sedang berusaha bangkit dari fantasi mimpi yang indah yang baik baik belaka dan dalam proses panjang untuk menyediakan diri aku untuk disepak terajang dunia yang penuh dengan tipu helah.  Ha-ha .

Haha . 'Fake' nampaknya macam satu gaya hidup yang baru dalam kehidupan . Dan semua orang nampak bergaya dengan style tu .

Tapi tu tak de kena mengena dengan apa yang aku nak cakap . Saja nak tulis . Suruh sama² buat refleksi diri , kita ni ikut trend ke tak kan hahaha . Harapnya tak ikut trend lah . Biar nampak tak up to date yang penting bahagia !

Setahun lagi dan aku akan tinggalkan lubuk tu . Dan jadikan semuanya memori . Tak sabar . Ha-ha .

Ramai betul senior aku dah mula lakukan penulisan . Ha-ha satu permulaan yang bagus . Yelah mana tahu result tak bagus blh prepare jadi penulis , untung² buah fikiran ada orang terbaca dan nak bukukan . Ahah . Macam aku tak tahu niat korang . Kjoke . Harsh sangat ke ..? Aww ~ macam tak biasa gurau kasar pulak haha.

Apapun aku doakan yang terbaik dalam penulisan korang . Jgn kejar populariti . Buat utk kepuasan diri . Hahaha .

Tapi tulah mereka takde kena mengena dalam life aku tapi tak salah mendoakan orang lain hahaha .

Banyak yang aku nak luahkan lagi tapi nampaknya aku dah malas . Nanti nantilah aku paksakan ruang lingkup fikrah aku ni bekerja . Semoga hari hari kau yang membaca ini sentiasa bahagia . Bai