Sweet moments

Banyak kisah duka yang aku nukilkan dalam blog ni . Tapi hari ni aku rasa bersemangat nak share pasal kenangan manis aku di shah pekan .

Yelah dah 4 years kot duduk shah takkan takde langsung sweet moments kan? Ada . Banyak sangat .

First sekali of course one of the sweetest moment adalah dorm . Asal dorm? Sbb dalam dorm tu lah aku membesar .. ada kakak and adik perempuan yang sebelum ni mmg aku tak ada . Mereka lah tempat aku mencurah rasa .. lepas laku . Hahaha

Second masa PIEC aku suka sangat waktu tu sbb budak shah dah balik yh stay waktu tu ada kami ada budak wind and pengakap . So apa lagi bila org takde ? Berjimbalah hahahah!!

Kami main bicycle tak ingat dunia . Jelajah setiap ceruk shah yg tak pernah kami capai sbb sekolah aku tu besar nya teramat . Boleh cramp kaki kalo berjalan . Pastu berpiknik dekat pdg bola yg indah terbentang . Aduii seronoknya ..

Erm apa lagi eh sweet moments? Haaa .... waktu makan malam .. masa tu aku tiqah n sarah lambat turun dinner . Guess what apa kami makan ...? Ahahaha makan NASI AYAM but without ayam .. salad n sup . Yelah bersyukur la walaupun takde lauk . Bapak sedih rasa nak nangis time tu bcoz makcik dm was so kedekut back then ... tapi ayam tu jambu dia dapat pulak en .. hahahaa

Penat lah menaip nnt kalau ada masa aku tulis lagi .

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~