erm

entah dah berapa banyak kali aku rasa menyesal sebab stay . sebab apa yang aku usahakan ..semua orang tak hargai . tak pernah peduli . hanya tahu kecam, kecam dan kecam . dengan gelaran kakak tu agaknya mereka berhak perkotak katikkkan maruah orang lain .

ya kau siapa nak pertikaikan kerja aku dan kawan-kawan aku ? aku nampak kurang ajar? . biarkan . kau yang ajar aku untuk berkurang ajar .  kau tak faham betapa penatnya nak jayakan event yang kau sesuka hati rosakkan . korang yang jahanam kan apa yang should be the last for you . shame on you !

kau nak cara hal orang sampai habis tahun ? hah caralah .. kalau dengan cara hal orang dapat bagi banyak A+ dalam result spm kau . go ahead i won't stop you ! jangan nanti bila kau dah rasa apa tu keperitan baru kau nak terduduk mintak belas ihsan orang lain .

ya sedap je cakap macam2 . this is not about nak up kan batch or what so ever but sorry to say .. tindakan kau yang secara membabi buta tuduh kami macam2 memng unacceptable . kau tak faham sebab bukan kau yang ada dalam tempat kami . kau sesuka hati cakap sbb kau rasa kau bagus .well we'll see bagus sampai tahap apa kau .

kau buat kawan2 aku nangis macam kau hebat sangat . macam kau besar sangat alah setakat setahun sebulan beza doesn't change everything . come on lah nak seniority sangat . kau mati nanti boleh bawak ke seniority tu . zaman je beredar tapi kau kolot . sibuk terkurung dengan mentaliti kritikal macam tu .

oh bila kes yang kawan aku buat sibuk kau nak besar2kan .? dah kau tergedik sana sini buat maksiat langgar peraturan skolah secara terang2an tu boleh pula? jadah haram ! mana kau belajar tampuk kepimpinan macam ni ? salah pergi kursus duhh kau . DAHLAH PEMALASS .

ya memang bila hilang sakit hati aku akan let go .. tapi kali ni kau melampau kau pijak2 maruah kawan aku . kau kata dia tak buat kerja whatsoever . what do u mean by tak buat kerja bilamana kau sendiri bukan dalam organisasi ni ? kau tu antara yang tak layak nak condemn orang lain ! oh lupa kau kakak .. kau bagus :D

hah keep it up ! teruskan dengan kebagusan kau tu. nak dekat exam nnt jangan mintak maaf kat kami . kami maafkan . settlekan urusan kau dengan Tuhan pula . kbai

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~