2016

Perjalanan tahun ini akan terhenti sebaik hari ini habis . Tapi tak bermakna perjalanan hidup kita turut berhenti selagi tuhan masih izinkan kita hidup .

Well aku dah lama tak cerita pasal something yang menggembirakan aku . Well jiwa kompleks aku dibebani masalah walau zahirnya aku seorang yg gelak sentiasa .

Hahaha . Aku rindu zaman kanak² sekolah rendah aku . Bilamana aku cerita pasal semua benda macam lah best sangat experience tu 😂😂

Aku rindu jujurnya hidup tanpa tekanan melampau² . Next year aku dah 16 . Cepatkan masa berlalu?

Farah yang comel umur 12 tahun tu dah besar rupanya . Ehh? hahahaha .. aku suka baca entry dulu² aku yang syok sendiri tu . Rasa macam masa terundur ke belakang . Seriously aku rasa macam farah 12 tahun tu tgh cakap dengan future self dia . Haaha .

And again aku rasa aku malas nak besar . Haha so typical right . Tapi siapa je yang tak rindu nak jadi budak² . Please tell me who? Ahaha .

People expecting too much daripada aku . They expect me to understand them but they themselves are judging me like an asshole . Opps. Hahaha

Banyak sangat hati nak kena jaga . Aku tak berani nak cakap lebih² even ni blog aku . Buatnya ada yang stalk dah bermasam muka kan? Haha buduh perangai . dah stalk pastu nak sakit hati . Haha .

Oklah . In 2016 aku harap semua org dapat improve diri sndiri and stop from hating each other . And utk diri aku .. aku harap aku lebih tabah and rasional . may allah bless malaysia and all of us .

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~