about her

Aku tak sangka . Aku ingat lepas kau mintak maaf everything would end up macam fairytale happily ever after. Aku silap . Trlalu naif buat keputusan . Terlalu naif sebab percaya kan kau . I thought a friend will happy dngan happiness kawan dia , and again u prove me wrong darling .

Its up to u nak buat apa . Nak treat org macam mana . Sbb kisah hidup kau .. kau yg corakkan . Bila kau dah tua and nothing can bring u happiness then jangan salahkan aku . Kau yang buat diri kau macam tu

Semua kau je kan nak betul . Kau kena ingat satu benda .. kalau kau tak mampu nak naikkan nama sekolah then better kau study hard to improve urself . Jangn sibuk nak halang usaha org lain nak majukan sekolah . Biar aku dengn kerja aku selesai sebelum akublah .

Tak sangka eh orang macam ko ni wujud . Tak expect pulak kalo ada pun org macam tu..kaulah makhluknya.. haritu beria menangis kat bahu aku mintak maaf . Its kinda funny babe . Tak cukup lagi ke kau burukkan nama aku sampai aku kena banned ? Kau ni mmg jenis anak yang susah adapt eh apa yang mama ngan abah kau ajar..

Konon diri tu dah sampai kebangsaan international segala.. fikiran masih kolot . Jauh tertinggal ,, aku tak faham apa yang ko tak puas hati sangat . Bahagia betul muka kau lepas  robekkan perasaan aku . Mana pergi hati kau ?

Aku penat bila tgk kau berusaha cari salah aku . Salah sendiri buat buat tak nampak . Kau rasa kau konfem syurga ye ? Alhamdulillah ., teruskanlah merosakkan hubungan dgn manusia lain. Hilang kawan macam kau pun aku tak peduli . Sikit tak , eh kejap ., kau kawan aku ke ? Layakke manusia macam kau aku panggil kawan ? Hahahaha ,,,

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~