journey

my journey as a lowerform student hampir tiba ke destinasi . yeah dan untuk pengetahuan korang walaupun korang tak nak tahu tahun ni aku akan menduduki PT3 , *clap*

there's a lot to think . to study . to decide .. as bila dah jadi upperform bukan masa untuk aku have fun macam kanak kanak ribena lagi . fikiran kena jauh . im goin' to miss my childhood time . masa aku carefree-mampus-kau-nak-buat-apa .

and now . i need to leave all the sweetest greatest memory deep dalam hati , hidup dalam kenangan tak begitu membahagiakan . so  i need to create more memories so that i can tell my cucu nanti .  :D

back to pt3 . *sigh*

hope me and my batch (al falah) can perform our best . nak raih balik kepercayaan cikgu . inshaa Allah .

aku punya mid year pun dah dekat , doa doakan lah aku ye ? :)

aku pun tak sure bila lagi boleh menaip . harap ALLAH kurniakan aku kelapangan masa so that i can write again . see you later , assalammualaikum . waalaikumsalam.