Budi . balik asrama .

oh well dan semua sedia maklum . esok tamatlah cuti penggal pertama sekolah . and secara official aku kena balik asrama . ye . asrama . and menjalani balik rutin rutin harian aku yang sangat overwhelmed tiring . huh . ops . farah tak baik mengeluh . (time ni aku dah sminggu kat asrama )

dah 3 years aku dekat sana. 3 years . satu tempoh yang agak lama . and of course tempoh yang mampu membina keperibadian seseorang . tapi well setiap kali mak ngan abah nak balik . airmata ni tetap mengalir deras macam sungai .

bukan nak mengada jauh sekali manja . but well , kalau korang tengok how much i'm attached to my makbapak korang akan faham kenapa aku senang menangis. mereka tak pampered kan kami adik beradik pun tapi the bond yang ikat kami tu sangat utuh .

honestly kadang kadang malu jugak dekat adik adik form 1 form 2 tengok aku menangis depan pintu asrama . hahahaha

hmm sebelum aku balik .. aku nak tunjuk ''adik beradik'' aku yang dah 3 tahun bersama . segala masam masin yang aku tempuh dengan diorang ni akan aku kenang sampai mati . inshaaAllah

ni gambar kelas aku time form one. abaikan muka yang sangat kepanasan disitu . dengan silau nya . pergh . diorang ni ada time aku sangat tersepit . well ada jelah kadang2 je tolong. well budians jangan marah ler, hahaha

 ni pulak sister2 aku . kami panggil diri kami divalicious. dah nama nya sister . mesti tak lari dari bercakaran tapi well .. alhamdulillah kami stay connected . haha
 haa ni pulak bukan classmate aku tapi dormmate aku. katil dia sebelah katil aku since form one sampai kami sama sama dah jejak kaki ke brunei. nama dia yana . inshaaALLAH aku sayang dia kerana Allah , yana , thanks sudi temankan saya selama ni . ukhuwahfillah abadan abada .
ni masa jamuan raya sekolah . well malam tu aku tak excited macam budak budak ni semua . sebab apa? that night aku sangat penat and demam sikit .


so tu je kot . aku harap persahabatan kita ni akan kekal sampai syurga . aku sayang korang kerana Allah . jangan lupa aku kalau dah berjaya nanti . hmm credit to sape sape punya gambar yang aku cilok . haha . muah .

love,
farzana

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~