Dunia

semakin kita melangkah ke tahun baru semakin menandakan singkatnya perjalanan hidup kita. and for this year farah dah naik lagi satu angka dari 14 ke 15. ye tahun farah pt3 . wish me luck eh. dah banyak kenangan yang farah kutip sepanjang tahun 2014 yang lalu. yang paling memberi impak dalam hidup farah mestilah tentng persahabatan.

well, farah bukanlah orang yang selayaknya nak bagi nasihat sebab ilmu belum cukup didada namun pengalaman yang mematangkan kita , kan?

farah mintak sangat kepada semua .. macam mana member ketat pun someone tu dengan kita , jangan kita dedahkan rahsia kita . nanti bila member ketat jadi musuh ketat sape yang susah kan? tahun ni jugak farah dapat adik2 baru lagi di hostel. mesti meriah asrama ni nanti.

masuk tahun baru menandakan bermulanya berbagai2 amanah yang disettlekan . harap farah mampu go on dengan semua ni .

farah tak mensasarkan banyak pada tahun ini. farah cuma harap farah mampu nak capai target2 farah tu sepanjang tahun ni.

semoga tahun 2015 membawa sinar bukan saja kepada farah tetapi kepada satu dunia. in shaa ALLAH

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~