Hostel !

holla people! dah selamat dekat sebulan terkurung didalam asrama kesayangan. bukan farah tak nak update tapi dah tak de masa.. farah masuk je dalam blog ni farah rasa macam masuk dalam muzium.. antik segalanya.. dari design , entry sampailah footer. huih.. =,='' banyak kerja nak kena buat ni !! hmm takpelah.. kalau farah rajin nanti farah buat blog cleaning ye.. tapi semua orang kenalah tolong farah!

ok .. tahun ni farah dah naik form 2.. guess what? seronok sangat dapat adik2 baru.. macam2 kerenah farah dapat tengok.. ada yang balik aspuri hidung merah2 menahan esak tangis.. ecewahh.. actually situasi farah 1 tahun yang lepas pun macam tu jugak.. hehe :D

tapi...

farah overwhelmed excited dapat adik adik baru.. ye lah 14 tahun x cukup ni.. farah hidup di muka bumi ni bertemankan adik-beradik lelaki.. ouhh... nasib baik farah tak jadi macam lelaki. hachuuuu... ~~ terbersin pulak..

tahun ni farah dapat ramai cikgu yang tak mengajar farah masa form one.. overall sangat seronok belajar dengan mereka.. dapat banyak experience. kah kah kah.. ;D *tetiba sawan*

ok . kebanyakan rakan2 blogger ada yang inbox farah tanya rumah banjir ke tidak.. oklah farah jawab.. rumah farah tak kena banjirpun.. jalan besar je kena.. uihh dahsyat jugak lah ! hmm.. mesti ada hikmah kenapa ALLAH buat semua ni. :) kita sebagai hamba kena ikhlas dan redha menerima takdirnya. inshaaAllah moga kita sama-ii diredhai-Nya.. aamiin.

ok lah akhirul kalam,,.farah tak tahu bila lagi farah berkesempatan bersihkan sampah sarap dalam muzium yang dibuka pada tahun 2011 ni.. doa-ii kan farah dapat update selalu.

p/s : doakan cikgu farah kasi bukak internet selalu .. hehe :D sayang semua

salam sayang muahhh,.

farah farzana yang perasan comel :)

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~