Alamak alamak nasi lemak

assalamualaikum w.b,t apa khabar hadirin sekalian? *baca dalamn nada berpidato*

kadang-kadang terbit *ecewahh perasaan nak balik kampung .. wait2 farah duduk kampung ke? eehh, tak.. act. tu penambah perasa ayat .. alah ala2 perencah knorr tu,. kahkah

e'eleh farah bukannya menade2.. tapi farah rindu + kebaboom gila kat family yang jauh di mata tu.. ye lah bukan senang nak balik rumah tau tak? susah sangat.. tapi duduk kat hostel pun apa kurangnya ye dak?? *ayat sedapkan hati yang berduka lara* haha

masa entry ni ditaip UPSR candidates tengahpun jawab soalan.. to all my dear brothers and sisters , struggle for your future,, nanti dapat apply asrama dan tulis entry merepek macam farah buat .. eh wait! nasihat yang baru anda baca tadi tak boleh pakai kecualilah anda seorang yang tak berapa nak waras ni! kahkah

debar debur sampai nak melabur la tu! chill lah ..farah tau korang mesti boleh buat! Live your life! Life is short!

okey untuk SPMR candidates pulak farah nak ucapkan selamat berjaya! To Kak Mira and Along . do the best! we know you can do it!

hmm.. untuk batch Vitrix dan Alexious pulak .. selamat membanggakan nama Sekolah Sains Sultan Haji Ahmad Shah Pekan!

hmm.. farah ni tak de periksa apa2 ke? ADA! Peperiksaan Akhir Tahun .. hehe.. dah dekat dah.. lepas raya haji! study? tengah ! hehe

ha ni pulak ucapan untuk Zilch  .. Bonne Chance .. Selamat berjaya! hahaha

apa yang alamak2 nasi lemak nya.. ceh2 sebenarnya nak bikin gempak je.. ok lah selamat tekan X .. kalau baik komen le,,. in shaa ALLAH farah jawab! hheeee.. rindu rumaaaaaahhhhhhh... yeay esok balik! ;)

balik rumah
Farzana