Mari mengundi

Assalamualaikum semua,, ya ALLAH.. rindunyalah farah dekat korang... tengok tajuk yang hampir basi tapi boleh dipanaskan tu .. mesti mata orang yang kuat berpolitik boleh besar ye.. hehe.. eh eh.. jangan blog farah ni nanti dihentam di media massa sudahle.. hehe

ceioh.. sebenarnya apa yang farah nak taip takde kena mengena langsng dengan tajuk tu...

well.. farah sekarang ni sibuk sangat dengan macam-ii aktiviti.  kalau pergi makmal komputer ssekolah pun susah nak menaip utk korang,, last entry kira2 2 bulann lalu.. sangat lama kan?

hheheehe.. ni dah nak balik hostel semula, hishh.. susah jugak rupanya jadi hostelians ni.. ayat apa la ka guna ni farah oiii...

hehe... farah sebonanya dah hilang idea nak menaip apa, dah kosongg... kosongg, kosongggggggggg!!!

alamak!

naik cuti ni.. after a week... farah ada mid year exammmmm.....alamak.. heih.. kenapa perlunya exam ni?

farah percaya .. ramai yang tak suka exam kan? hehehe...

baiklah farah pun dah malas nak menaip.. lain kali farah menaip lagi yeeeee....

salam rindu,
farzana

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~