cuti penggal pertama!!

wouhuuu assalamualaikum semua... tengok tajuk panas macam larva nyamuk gunung berapi tu boleh membuatkan semua orang terlonjak gembira sehingga tidak menyedari dirinya hampir mati kelemasan di atas permukaan bulan!!

hahaha :D i'm back for the third time.. real me!! no more scheduled entry.. alahaiii farah tau ramai yang rindu nak mati kat farah.. ye lah bila entry schedule mesti tak best kan  sebab entry dah nak expired baru nak keluar.. op koz tak laku ye dak.. pasaii tu la readers and pengomen pun jatuh merudum macam syarikat dah nak bankrupt!!

huhuhu.. leganya dapat balik selepas sebulan lebih belajar tanpa henti.. ehem..ehem.. almaklumlah... sesekali nak mengangkat bakul kosong sendiri.. *tak sabit langsung* hey buat apa nak menyabit tengah malam2 buta ni.. kalau ye pun nak menyabit tunggu la pagi2 subuh masa bulan sabit tak hilang lagi dari kaki langit.. kahkahkah menyabit2 ..

weeehaaa seperti yang semua sedia maklum lagi memaklumi keputusan SPM telah dikeluarkan secara rasminya pada 21 mac 2013,.. means baru beberapa hari benda tu berlaku .. dah past tense le maknanya.. haaa.. tak payah buat2 terkejut la bila baca statement yang bukan statement tu.. hahaa.. mana ada orang kat malaysia tercinta ni yang tak tau pasal tu... kalau tak tau jugak tu mesti ada sebab lain kan? takpelah kalau tak tau  tu ni farah dah bagi tau kan.. hehe

waaaaaahhh apa ntah yang farah rasa happy sangat ni farah pun tak tau laaaaaa... aku pun tak tau laaa bak kata gopal yang termakan biskut kertas pasir yaya.. hahaha

farah takde idea daah la sebab too much laughing walaupun takde orang depan farah..jangan-jangan.. farah ni O.G tak?? hahahaa

haaa.. farah citer pasal classmate dan class farah nak? hahaa.. :D ada satu peristiwa di mana kami pelajar kelas 1 budi 2013 (france) menggelarkan diri kami OG oleh kerana kami terlalu bising..!!! and then gelaran tu kekal kepada kami. masalahnyaaaa.. OG tu apa farah? OG tu orang gila.. kami buddies bagaikan orang gila... kahkahkah

OG tu akan digunakan apabila seseorang tu bergelak tawa terlalu kuat.. mesti ada sorang volunteer nak cakap.. ''tau la ni kelas OG .. tapi jangan la disamakan dengan hospital pulak'' hahhahaa..

ahh idea tu hilang balik.. oklah.. naik sekolah ni farah kena buat macam2 presentation.. oleh itu farah kena undur diri supaya bahan2 dapat dicari..

salam sayang,
farzana shahian1317

2 penceramah blog farah:

Lyana's Page said...

haha.. setiap kali entry farah gelak, x penah kalau akk x ketawa.. ceria sgt farah ni.. hehe.. tp akk suka :)

Syafiq Muhammad said...

saya #345 follow , lawa nombor , follow back sini n komen http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~