Entry pendek

holla.. haa.. ni mesti rindu farah kan.. erm.. entry lepas farah kata nak buat entry 7 kali sebulan.. bila farah fikir-fikir balik rasa macam banyak sangat.. tak sempat orang lain nak baca kan?!! kehkeh.. macam la ada yang membaca nukilan farah yang macam haprakk je ni.. hehe

farah sekarang ni dah 2 minggu kat asrama... *ketika entry ini diterbitkan .. farah mungkin sedang buat aktiviti disana* setiap kali farah buat entry schedule ni.. farah rasa sebak sangat.. rasa macam menipu korang la pulak.. padahal farah dah jauh dari dunia blogging ni.. sebenarnya .. farah buat entry ni bersebab jugak.. mana la tau ibu farah masih skodeng blog ni.. dapat juga beliau melepas rindu.. kehkehkeh...

adik-adik farah pergi sekolah.. farah pulak? melangut depan laptop.. hehe.. bila adik-adik stay sekolah rendah ni.. tetiba rasa diri ni dah besar.. hahahaa... hati rasa sayu time adik-adik cium tangan kita. rasa macam... entahla

farah rasa sedih la pulak lepas ni sape yang nak gosok baju adik2.. sape yang nak tolong diorang buat kerja sekolah.. OH JANGGALNYA DUNIA!!

farah tak tau la hidup kat asrama ni macam mana.. doakan farah dapat kawan baik2 eh.. doakan farah sentiasa selamat kat sana.. KENANG FARAH DALAM DOA KALIAN ehh?

farah tak tau dah nak story apa sebab tak tau dah nak cakap apa.. adik2 farah pun dah balik dah.. ok lah kolam idea dah kering sangat,

salam sayang ,,

farah

2 penceramah blog farah:

Dunia Wilma said...

Tak apa Farah...
Bila cuti sekolah nanti, Farah update blog ya ^_^

Lyana's Page said...

alorh2 farah.. xpe, xmau risau dgn adik2.. insyaAllah, dorg pasti boleh jaga diri.. at least bila farah masuk asrama, dorg boleh berdikari kn? ;)

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~