Buku-buku TerHOT hehehe

eehhh... bukan entry lepas kata yang tu yang terakhir? HELLOOOO.. MUNGKIN only la readers n super FaFa !!

hehe... cer teka macam mana farah still dapat typing walaupun dah stay hostel? FARAH BAWAK LAPTOP PERGI SEKOLAH !! macam tak percaya kan?!! MEMANG TAK BOLEH PERCAYA.. bak kata ibu ''merbahaya sihatang'' kalau dengar cakap kosong farah ni.. hehe

hehe.. lupa la tu.. kan farah dah kata farah buat schedule untuk semua entry berbisa lagi menyengat seperti lebah tanah ni.. haaa.. tak percaya? boleh tengok semula entry yang lepas.. farah bukan penipu.. kehkeh.. ok

sebab ni entry berjadual .. farah main taram je lah nak cakap apa... *entry ini sebenarnya ditaip ketika kolam idea masih penuh pada 2.januari.2013* kehkeh..

hari ni .. menunggu hari nak pergi sekolah.. yeayy.. *ketika entry ini di terbitkan farah telah pun selamat menjadi new family member bagi sekolah tu* sambil bergaun hitam lagak orang sedang berkabung farah tersengih-sengih seperti kerang yang tidak laku dijual oleh peniaga sebab terlalu busuk.. hehe.. farah tak tau apa sebab farah nak tersengih-sengih macam orang hilang kewarasan akal .. ok sebenarnya farah hanya tersenyum di dunia maya ni.. walaupun hakikatnya farah sedang buat muka serius seseriusnya..!! haha.. fakta yang tak dapat dibendung ialah.. farah dalam blog sangat gedik daripada realiti.. kalah pula rasanya The Wannababes jika berlawan kegedikan yang tiada tara dengan farah..

ALAMAK!! kalian tak tau ke siapakah gerangannya The Wannababes tu? ni sah bukan peminat buku AinMaisarah kan?!! kalau penggemar tegar + kebaboom buku Kak Ain mesti tau.. The Wannababes sebenarnya sebuah kumpulan anak orang kaya-kaya .. bila dah kaya. apalagi.. sikap diva diusung ke sana ke sini.. semua nak ikut telunjuk mereka.. begitu juga dengan masyarakat kita ni.. kaya sikit.. perghh boleh muntah pink farah dibuatnya.. *ehh..maaflah serius sangat bunyi entry ni*

kalau nak tau sape The Wannababes tu.. kena lah beli buku AinMaisarah.. ada gaya jurucakap produk tak? mweheheheeheh.... actually farah baru habis baca buku MR. RIGHT SELEBRITI.. hasil nukilan kak ain ler.. hehe.. nampak sangat dah addict dengan buku novelis hot tu.. wahh cerita dia... sweet sangat..!! sumpah kata!! terharu dengan kesungguhan si Mr. Right..kehkeh.. ish farah kecik lagi nak bercintan cintun..kahkahkah

oke lah farah nak buat entry yang lain pulak.. dapat la korang lepas rindu kat farah yang kini secara rasminya akan buat lebih banyak entry berjadual.. jangan nnt kata farah tak belajar sebab dok tulis entry je.. ni entry BERJADUAL ... cukup besar rasanya perkataan tu.. farah hanya akan menaip 7 buah entry dalam masa sebulan atau kurang. tak mo lebih.. nnt kata blog ni berhantu pulak sebab takde admin entry tetiba terkeluar..kehkehkeh..

setiap minggu akan ada entry menjenguk anda semua..!! muah bertepek2!!

with that.. I Princess Farah has ended my story.. ok sekian..

salam sayang

farah

2 penceramah blog farah:

Secrets of A Teenage Girl said...

alaa, post auto publush rupanya.. farah ni minat sgt ya ain maisarah? hehe.. bguslah, dia penulis hebat :)

Lyana's Page said...

mmg minat farah dgn ain maisarah kn? hehe ;)
kalau akak nk belikan buku kak ain ni utk farah, mesti farah dh beli kn..

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~