SEGMEN: Free Mini Own Cursor By. Aina Hanani

bismilaahirrahmanirrahim.. alamak2 nasi lemak .. oleh kerana blog ni tak pernah menjoin <-- rosak Bm.. sekeh budak nii..  sebarang segmen,contest dan macam2 lagi.. farah dengan rela hatinya mennyertai segmen kawan blogger farah yang membahasakan diri sebagai aina hanani ni .. takkan tak kenai aina? berapa kali dah kan farah sebut tentang beliau... aiyoyo.. klik SINI ..


banner yang cantik..  tapi sejuta kali maaf.. farah tak tau cara link kan banner ni ke sana..lol.. 

senang je syarat2 dia.. meh farah copy. printscreen? farah takde ''paint'' .. tak tau la macam mana orang yang jual pc ni boleh tak letak mende tu.. salah kan dia cepat!

Syarat-syaratnya :

1. Follow blog Aina. *ikut kehendak koranglah*
2. Like fanpage Aina & Yaz. *wajib*
-https://www.facebook.com/ainahnani.official  (aina)
-https://www.facebook.com/Yajjee (kawan aina)

3. Meh tolong klikkan churpies Aina. Ada dekat bahagian sidebar itu. Klik gambar yang kecik-kecik tuh. Klik, MINIMUM 5 iklan. Tunggu sampai habis loading tau. :D *wajib & jujur*
4. TAK PERLU BUAT ENTRI!
5. KOMEN dekat entri aina.
- Nama :
- Link Blog :
- Link Facebook/Twitter :
- Title untuk cursor :
- Jenis cursor : *Pilih arrow atau love*


wahh ..oleh kerana farah nak meramaikan .. jadi farah buat entry.. hadiah nya? kejap yee?

'contoh cursor ''arrow'' atau ''love''



- Wang bernilai RM20 - 1 pemenang
- Lollipop/House Felt Keychain - 2-3 pemenang. [Sponsered by Jeju Kraf]
MAKSIMUM PENYERTAAN : 30 BLOGGER 
TARIKH TAMAT SEGMEN : 24 DISEMBER 2012 

''Okey, hadiahnya tak berapa nak menarik sebab ini kan SEGMEN bukannya CONTEST. Haha, ada ke yang nak join? Harap-harap adalah yang join ya. Senang sahaja entri ini, tak perlu pun korang buang masa buat entri bagai kan? Semua peserta akan mendapat cursor comel lote tuh. Yang join sampai 30 orang? 30 cursorlah Aina buat. :D''

farah copy je ayat aina.. korang faham2 la sendiri ye..haha.. okey that's all.. farah nak terus cari GA n segmen yang gempak2..cewah.. cakap je lebih..



farah dah buat semuanya aina ngan  LIKE fanpage aina ngan kawan aina tu

2 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~