Pelajar Mula Resah (PMR) kini selesaii!

apa khabar semua..?? sihat ? alhamdulillah.. sejuta pujian kepada ALLAH S.W.T kerana memanjangkan usia kita semua sehingga dapat lagi kita bertemu dalam entry kali ini.. alhamdulillah...!!

wah keputusan PMR ( Pelajar Makin Resah ) dah tubit laa.. mak aiii... ramai dapat straight A ye tahun ni.. alhamdulillah...congrats2... farah tak dopek la nak bagi hadiah sebab kalau nak bagi hadiah memang pokai la eden.. mwahahaha...

abang sedara farah dapat 7A .. tahniah kepada makcik,pakcik dan abang sedara farah tu sendiri.. :)

Farah BATCH 00' soo.. kami hanya dapat tumpang gembira abang2 ngan kakak2 je la.. kami ni tak sempat rasa tekanan nak naik form 3.. tak macam kakak2 ngan abang2 semua.. yang nervous nak naik , nak lompat , nak berlari ke tingkatan 3 .. untung lah BATCH 98' .. still dapat rasa tekanan tu.. mwahaha..

abang farah tahun depan jadi last candidate of PMR laa.. tak sabar nak tengok dia revise buku yang bertimbun2 tu.. tak sabar gak nak ngendeng2 kat dia nak tengok apa yang dia dok belajo selama ni.. hish tak sabar tak sabar tak sabar *suara kak lisa surihani (istanbul aku datang)*

ok.. bila jenguk je kat blog cokia farah ni.. mesti terperasan ka cursor comel ni..


 

haa.. ni kalau tak nampak jugak la apa yang namanya cursor tu.. wah comel kan..? ni blogger pemesh AINA HANANI yang buat..! sebab farah join segmen beliau haritu.. thanks a lot AINA!! wa sayang lu! kehkeh..

okeylah farah sudah mau pergi yaa.. keh guys n girls juga blogger2 .. share la result.. tak perlu malu .. berbanggalah dengan keputusan PMR tu.. in shaa ALLAH kita akan bersama2 menjadi hamba yang bersyukur,,, assalamualaikum..!


2 penceramah blog farah:

UA said...

kecik lagi rupanya deqna ni. hee

DeqNa Azhar said...

@UA haha.. farah tahun depan baru smk.. budak comel lagi *farah menggila*

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~