ALHAMDULILLAH

hai super FaFa and my lovely readers. sihat? alhamdulillah farah pun sihat,, *ceh korang tak tanya pun..pandai2 je farah jawab *

alhamdulillah 16/12/2012 dah boleh cekidaut *nada suara kak lisa surihani* kemasukan ke SBP.. alhamdulillah farah dapat sekolah yang farah mintak *tahniah farah* ceh ucap selamat untuk diri sndiri, hahah.. ok farah bajet hot,, hahah

farah kena daftarkan diri farah yang comel *perahsantan je keje* ni dan sekaligus menempatkan diri farah sebagai ahli keluarga Sekolah SHAH , pekan pada 7.januari.2013 ..yeayy,, means farah dapat cuti seminggu time orang lain dah start belajar,, cehh sentap jugak lah, rasa macam lambat sangat masuk sekolah..wuahaha,,, dalam masa seminggu tu farah nak habiskan masa menyiapkan diri dari segi fizikal dan mental di samping berblogging setengah mampuss.. ceh ayat dia,,sambil2 tu nak touching2 ngan Super FaFa.

ok perasan tak dah 2 kali farah ulang SUPER FAFA tu..kalau tak perasan tu takpela,, *dengan serta mertanya naik kan kepala ke ats dan bilang perkataan SUPER FAFA*

Actually..ramai dah yang tanya super FaFa tu apa.. hak penggemar buku kak AINMAISARAH pergi tanya .. fafa tu FARAH+FAHRIN ea? weii.. tak logik langsung la sebab farah tak kenal pun sape fahrin.. kalau fahrin ahmad farah kenal laa...haha... Super FaFa tu macam followers club farah.. kalau FAFAU ada fans club.. FAFA ada followers club..haha *oke bajet hot sekali lagi*

mana datang idea nama SUPER FAFA tu.. okeh,,, super tu sebab korang la superhero/heroin yang sentiasa support farah ,, thanks a lot .. FAFA tu pangkal nama farah . FArah + FArzana .. so terciptalah super fafa secara rasminya pada 15/12/2012.. wahh terkembang kempis hidung. ok lah to all super fafa n readers farah harap korang dapat doakan kejayaan farah dekat Sekolah SHAH ,pekan tu,, semoga farah dapat sesuaikan diri kat situ,,hahah,

heii..kepada blogger2 yang stay situ..jangan lupa teguq budak ni.. boleh usha2..haha .. woii..usha cara nak pertingkatkan mutu blog..aicewaaahh.. *harap maaf oleh kerana terlalu excited maka farah tersebut oii secara tak sengaja*hahaha

assalamualaikum.. muahh..*yakkss

6 penceramah blog farah:

Nur Amalina Maisarah said...

wah dah nak masuk lah ni..hehe..all the best ye budak :p huahua..
hamboi siap cite sejarah super FaFa lg xD

DeqNa Azhar said...

@amalina haha.. biasa lah.. thanks .. ye la nnt orang kata farah Syiok sendiri

Nurul Filzah said...

Tahniah dek . semoga berjaya dlm hidup :)

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, farah nk msuk asrama dh? bgus2.. bljr rajin2 ya ;)

DeqNa Azhar said...

@nurul filzah trimas akk.. sama laa

DeqNa Azhar said...

@secret haha.. memang la farah dah besau..lalala,, in shaa ALLAH akk

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~