Alhamdulillah

hai guys n girls yang tengah berangan sambil korek2 lombong bijih korang tu..iyeww,,, apa khabar? sihat ke tak sihat semoga semuanya sihat la ye.. (^-^)Y..

waahh tengok la tajuk islamik tu...! WOW FANTASTIC BABY!! farah dah jadi ustazah pilihan la...ahakss.. hey korang ni salah ke jadi ustazah .. bagus apa... hidup bersyari'at berlandaskan jalan yang ALLAH redhai..cehh sebelum korang muntah hijau baik korang move on kat perenggan yang lain... kang muntah farah malas bertanggungjawab,,heheh

farah dapat or lebih tepat bapak farah dapat sms daripada pihak kerajaan sekolah AL-MAARIF,bukit goh..dalam sms tu farah diterima masuk ke tingkatan satu..sesi 2013... sekolah tu adalah sebuah sekolah agama yang bagus ! ohh..

alhamdulillah dah dapat jawapan yang mengembangkan seluruh anggota tubuh *bukan gemuk* ..especially hidung la.. memang tak dapat nak cover2... hehee... syukur sangat2 kat ALLAH !! korang pun doa2kan farah semoga dapat keputusan temuduga yang bagus ye .. farah mohon banyak jugak sekolah lain,,bukan sekolah AL-MAARIF je...

oklah entry yang sepetutnya dipublishkan semalam ni menghadapi masalah sikit.. oleh pihak LEMBAGA PENAPISAN ENTRY... nasib baik tak publish semalam kalau tak memang rosak bahasa melayu ..hehehe...

oklah nak layan adik sedara tengok youtube ULTRAMAN MEBIUS...hahaha... apa2 pun...sayang semua..!:)) GO MALAYSIA GO! *semangat bole*

12 penceramah blog farah:

Secrets of A Teenage Girl said...

lepas ni masuk asrama lah ya? bguslah.. akak dpt masuk asrama tp abh xbg, kecik lg ktanya..hehe.. nnti jd independent girl ya dear..akak doakan yg terbaik buat farah ;)

Aimie Mimot said...

Wahh ! Tahniah adik :D !
Belajar elok-2 yea !
Jangan lupakan akak :(
Name kita hampir serupa , harap adik akan selalu ingat dekat akak bila adik ade kat sane :')

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Assalamualaikum kami tag hampa jum lah join . http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

DeqNa Azhar said...

@secretsof teenage girl..in shaa ALLAH..biasa la tu..ayah farah pun sama... asrama boleh tapi dekat2 je,...hehe

DeqNa Azhar said...

@aimie mimot..thanks akk.. nama kita memang serupa.. tapi lain2..hehe.. in shaa ALLAH farah takkan lupakan semua blogger2 yang ada... in shaa ALLAH farah akan belajar rajin2..

DeqNa Azhar said...

@syasya..farah tak pandai nak join GA .. or lebih tepat MALAS...hehge

Aina Hanani said...

Woit, TAHNIAH TAHNIAH! Kah kah kah! :P

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
Btw jum join ni
♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

DeqNa Azhar said...

@aina hanani// kahkahkah,trimas2

DeqNa Azhar said...

@syasya..tag la..tapi farah tak nak join..tak pernah join pun *fact*

mR cerpen said...

hahahah comel gler sailormoon

DeqNa Azhar said...

@mrcerpen... hehehe..macam farah kan? tapi farah lagi comel sebab farah orang..*ayat mintak sejuta pelempang pelahan..*

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~