My new header n bla bla bla

hai korang! bila masuk je kat blog ni benda pertama yang korang akan perasan kat blog farah ni ialah header pink+purple=pinkpur tu kaannn :)) haaa...sape yang buat?? hei korang ,. farah buat sendiri la..ceh mana ada,,ni cik kakak aina lemang (hanani) la yang buat...! harap farah ... habuk pun takde...bersih la blog kann..sebab habuk pom takde...hehe

kalau korang malas nak scroll ke atas semula..meh farah bagi gambo...nak tak?? taknak sudah ..



comel kan? kena dengan tema blog pinky purpley ni!! pink purple...hehehehee.....farah bila too much excited macam gini la jadinyaaa...LOL

hmmm ... ni la farah nak bagi gambar header2 farah yang terdahulu...sebab new flowers mesti pernah tgk yang lepas ni je kan...yang lain2 belum tengok lagi kan... ni hooo...hameekkk...hahahaha




^^ by : aina hanani

                                                                 ^^by :aina hanani

^^by:nurul Lyana

header nama farah baru ada 3...sebenarnya masa pakai blogskin dulu melambak jugak la...tapi tak save...lalalalaa...peacee,,,ok farah dah habis bercerita...bye

12 penceramah blog farah:

HannaNana Swift said...

wahh, comey nye..cmne farah buat ulisannye cmtu ye?sangat2 ingin tahu. hee

afila najwa :) said...

cantik laa pic sume niey..!!
:) comel,,

umi said...

cantik! header yg lepas-2 pon cantik

DeqNa Azhar said...

@hannanana bukan farah buat tapi kawan blogger yang buat!hehe farah guna je

DeqNa Azhar said...

@afila najwa ouh thanks terharunyaaaa....hehe

DeqNa Azhar said...

@umi orang yang buat mestilah cantik..hrp farah..kucing bertanduk pun x siap lagi...LOL

Anis Farhana said...

Comelnya!

Secrets of A Teenage Girl said...

cantik2 semua header tu..yg baru ni pun cantik.. hehe ;)

iezayusof said...

semua cantik-2 sayang :D

DeqNa Azhar said...

@anisF Thankies

DeqNa Azhar said...

@lyana kakak buat..hee

DeqNa Azhar said...

@ieza thankies

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~