Farah sudah ONLINE!!

hai semua supering2 farah..amacam sihat? farah? terlebih vitamin!haha... wah nampaknya farah ni femes jugak ea...ramai blogger2 comel,hensem n femes tanya kemana farah menghilang.. alah korang ni..farah hiding2 skit pon tak boleh...haha

seriously berukband farah hilang...agak2nya dia pergi join beruk2 band dia yang kat hutan simpan malaysia tu lah kot... bila dicari2 rupanya kt bawah katil...haiyooo...~

farah rndu awak..awak..awak..dan awak...mintak maaf sangat2 sebab farah memang tak dapat balas yang dekat cbox tu .. banyak sangat..ingat nak cari admin la..LOL,, ek'eleh farah .. flowers mu pom tak manyak...ada yang nak kena henyak ni... *farah berMONOLOQUE* hahaha

farah sebenarnya nak buat segmen tapi still takde masa...sumpah kata...sebab next year farah naik secondary school...manyak pitih mau guna... *takde kena ngena* keh seriously ...farah kena buat macam2 persiapan includes mental n fizikal..erm..

farah baru dapat tau member blogger farah punya blog kena HACK...ohmy...sape la punya keje..sian dia kumpul banyak2 flowers...tak baik u alls khianat org macam tu...apa kata kita ramai2 bantu kawan kita ni.. http://anisfarhanalife.blogspot.com/ tolong klik n follow beliau..sian la kat dia!

ok guys n girls .. farah dah jemu menaip dan menaip....oh merlin ku sayang aku datang!

p/s : ada yang tanya nama betul farah ni farah tulis... my real name is PUTERI FARAH FARZANA... peace... sebutlah dalam pelat R mesti kelakar! keh bye semua...nite ...

12 penceramah blog farah:

Nur Aisyah Lee said...

selamat kembali berblog my dear :)

DeqNa Azhar said...

@aisyah lee...hehe...

nooratiqah mhhdruslan said...

welcome back..:)

DeqNa Azhar said...

@aatiqah/// haaahhaa///mekasih//~keep support me acewahh

ELFarahin said...

lol...pelat R ke? same as my fren. Nama dia Nur Farrah Farhana. Huhuu...btw, saya pun farah juga. Nurfarahin. visit sini...hmm...ada follower widget tak? tak tengok lagi ni. kalau ada, I follow u... ^^

cikziela rafie said...

hai adik farah :) Goodluck. Pastikan fizikal dan mental adik dah bersedia untuk menempuh dunia sekolah menengah. banyak cabarannya tahu.
Belajar rajin2 okay.
ada masa datang lah ke blog akak ziela ye ;)

Anis Farhana said...

Hoho. Entri yg ditunggu telah tiba~

DeqNa Azhar said...

@elfarahin.. farah tak pelat R...yeye..hidup farah2...ada2... nak follow xpe..takmo pon takpe...farah baik!hikhik

DeqNa Azhar said...

@cikziela... aloloi thank la wish farah! tu le..tahun farah PBS...haha...memang le banyak cabaran...tak sabar nak rasa..LOL

DeqNa Azhar said...

@anis farhana .. sian awak...lol

Secrets of A Teenage Girl said...

dah lama menghilang kan..welcome back farah ;)

DeqNa Azhar said...

@secret yaya..welcome22...hehe

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~