farah dapat....

hai guys n girls... Result UPSR dah amik kan 19/11 aritu... macam2 muka ada... ada yang buat duckface ... balloonface n macam2 lagi la...muka badut paling ramai... hahaha... ok ramai dah gi usha2 fb farah n tanya ''farah dapat berapa? tanak buat entry ke?'' macam2 lagi la..hehe...tapi susah nak cari mood buat entry ni..sebabnya farah M.A.L.A.S...


guess what?!! FARAH DAPAT 5A'S ..alhamdulillah bersyukur sangat2 ... sebab farah just target 4A's.. tu la pasal happy sangat...sampai hari ni terbawak2 .. dalam happy2 ni , tambah menghepikan diri farah lagi ialah farah dah dapat dua tawaran sambung belajar ke overseas opss... temuduga ke MRSM n Sek.Men.Sultan Haji Ahmad Shah Pekan,Pahang.. yeyeyeeyey..wish my luck guys...


sape yang dapat 5A farah ??

ok ni farah kasi gambar mereka kat korang .. nama sekali..tapi...semua kat gambar tu limited edition..takde mintak2 no phone erk...sebab ada antara kami dah kapel...FARAH TAK...sumpah kata...yang lelaki 2 org tu kalau nak kena usha sendiri la..sebab farah takde no phone dorang.. peaceee....


sembilan orng je?

dah korang nak berapa orang? ingat senang ke periksa tu?haih ni pun kira ramai la .. jangan la pandang rendah kat kitaorang... yang mengapit gambo farah sebelah menyebelah tu BFF's farah...alhamdulillah .. tiga2 dapat straight A's... 

ha...blogger comel ANIS farhana tu pun dapat 5A..ingat semua blogger hanya fokus pada blog?oh noooo..sambil berblog sambil berzoom-A...hehe..oh lupa Blogger femes Aina hanani tu pun score 5A tau..

ohh lupa ..sekalung tahniah juga buat semua batch 00' yang dah selamat menduduki peperiksaan..jangan laa frust sangat tak dpat macam apa yang kita nak sebab ALLAH nak bagi lebih baik pada masa akan datang..yang penting kita terus sabar dan berusaha... *farah dah jadi ustazah pilihan la pulak*

ok la .. panjang sangat entry kali ni..farah tau mesti korang dah penat membaca kann.. ? oleh itu..farah hadiahkan gambar farah yang comell ni untuk korang...peacee...hahaha...syok sendiri itu comel..maafla ye entry kali ni asyik memuji diri sendiri..susah nak cari mood kalau tak puji diri sendiri nih.. ok la assalamualaikum..tak jawab dosa...hmmm


abaikan yang lain..faghah si manis berbaju pink...peacee... ^_^


#ihateduckface#sumpah kate...hehe

14 penceramah blog farah:

HannaNana Swift said...

tahniah adek :)..
akak dulu dpt 4a je :'D

Sya-Riza said...

tahniah! gud luck utk exam2 slps ni pulak ye. :)

Anis Farhana said...

Saya pun tak kapel ==' Say No! to Kapel!

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, tahniah farah.. mesti mak abah bangga kan? alhamdulillah.. ;)

Nur Aisyah Lee said...

tahniah farah .. :) akak dulu 4A'S je. Good luck gi interview tu . !

Cik Meot said...

Tahniah Farah, doakan umairah(CikMeot) lulus Spm tahun depan ye :)

DeqNa Azhar said...

@hannanana mekasih kak..dugaaaannn

DeqNa Azhar said...

@sya-riza,,trimas in shaa ALLAH

DeqNa Azhar said...

@anis F .. yeahhh

DeqNa Azhar said...

@secrets.... mekasih..alhamdulillah..

DeqNa Azhar said...

@aisyah lee...double thank you

DeqNa Azhar said...

@cik meot..terima kasih ..in shaa ALLAH...farah doakan semua orang :))

Aina Hanani said...

Terima kasihlah sebab puji Aina. Mwahaha XD Anyway, congrats ya! :D

DeqNa Azhar said...

@ainahanani alah..malunya dia baca entry kita la...ahakss... thank you

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~