farah dapat....

hai guys n girls... Result UPSR dah amik kan 19/11 aritu... macam2 muka ada... ada yang buat duckface ... balloonface n macam2 lagi la...muka badut paling ramai... hahaha... ok ramai dah gi usha2 fb farah n tanya ''farah dapat berapa? tanak buat entry ke?'' macam2 lagi la..hehe...tapi susah nak cari mood buat entry ni..sebabnya farah M.A.L.A.S...


guess what?!! FARAH DAPAT 5A'S ..alhamdulillah bersyukur sangat2 ... sebab farah just target 4A's.. tu la pasal happy sangat...sampai hari ni terbawak2 .. dalam happy2 ni , tambah menghepikan diri farah lagi ialah farah dah dapat dua tawaran sambung belajar ke overseas opss... temuduga ke MRSM n Sek.Men.Sultan Haji Ahmad Shah Pekan,Pahang.. yeyeyeeyey..wish my luck guys...


sape yang dapat 5A farah ??

ok ni farah kasi gambar mereka kat korang .. nama sekali..tapi...semua kat gambar tu limited edition..takde mintak2 no phone erk...sebab ada antara kami dah kapel...FARAH TAK...sumpah kata...yang lelaki 2 org tu kalau nak kena usha sendiri la..sebab farah takde no phone dorang.. peaceee....


sembilan orng je?

dah korang nak berapa orang? ingat senang ke periksa tu?haih ni pun kira ramai la .. jangan la pandang rendah kat kitaorang... yang mengapit gambo farah sebelah menyebelah tu BFF's farah...alhamdulillah .. tiga2 dapat straight A's... 

ha...blogger comel ANIS farhana tu pun dapat 5A..ingat semua blogger hanya fokus pada blog?oh noooo..sambil berblog sambil berzoom-A...hehe..oh lupa Blogger femes Aina hanani tu pun score 5A tau..

ohh lupa ..sekalung tahniah juga buat semua batch 00' yang dah selamat menduduki peperiksaan..jangan laa frust sangat tak dpat macam apa yang kita nak sebab ALLAH nak bagi lebih baik pada masa akan datang..yang penting kita terus sabar dan berusaha... *farah dah jadi ustazah pilihan la pulak*

ok la .. panjang sangat entry kali ni..farah tau mesti korang dah penat membaca kann.. ? oleh itu..farah hadiahkan gambar farah yang comell ni untuk korang...peacee...hahaha...syok sendiri itu comel..maafla ye entry kali ni asyik memuji diri sendiri..susah nak cari mood kalau tak puji diri sendiri nih.. ok la assalamualaikum..tak jawab dosa...hmmm


abaikan yang lain..faghah si manis berbaju pink...peacee... ^_^


#ihateduckface#sumpah kate...hehe

My new header n bla bla bla

hai korang! bila masuk je kat blog ni benda pertama yang korang akan perasan kat blog farah ni ialah header pink+purple=pinkpur tu kaannn :)) haaa...sape yang buat?? hei korang ,. farah buat sendiri la..ceh mana ada,,ni cik kakak aina lemang (hanani) la yang buat...! harap farah ... habuk pun takde...bersih la blog kann..sebab habuk pom takde...hehe

kalau korang malas nak scroll ke atas semula..meh farah bagi gambo...nak tak?? taknak sudah ..



comel kan? kena dengan tema blog pinky purpley ni!! pink purple...hehehehee.....farah bila too much excited macam gini la jadinyaaa...LOL

hmmm ... ni la farah nak bagi gambar header2 farah yang terdahulu...sebab new flowers mesti pernah tgk yang lepas ni je kan...yang lain2 belum tengok lagi kan... ni hooo...hameekkk...hahahaha




^^ by : aina hanani

                                                                 ^^by :aina hanani

^^by:nurul Lyana

header nama farah baru ada 3...sebenarnya masa pakai blogskin dulu melambak jugak la...tapi tak save...lalalalaa...peacee,,,ok farah dah habis bercerita...bye

Farah sudah ONLINE!!

hai semua supering2 farah..amacam sihat? farah? terlebih vitamin!haha... wah nampaknya farah ni femes jugak ea...ramai blogger2 comel,hensem n femes tanya kemana farah menghilang.. alah korang ni..farah hiding2 skit pon tak boleh...haha

seriously berukband farah hilang...agak2nya dia pergi join beruk2 band dia yang kat hutan simpan malaysia tu lah kot... bila dicari2 rupanya kt bawah katil...haiyooo...~

farah rndu awak..awak..awak..dan awak...mintak maaf sangat2 sebab farah memang tak dapat balas yang dekat cbox tu .. banyak sangat..ingat nak cari admin la..LOL,, ek'eleh farah .. flowers mu pom tak manyak...ada yang nak kena henyak ni... *farah berMONOLOQUE* hahaha

farah sebenarnya nak buat segmen tapi still takde masa...sumpah kata...sebab next year farah naik secondary school...manyak pitih mau guna... *takde kena ngena* keh seriously ...farah kena buat macam2 persiapan includes mental n fizikal..erm..

farah baru dapat tau member blogger farah punya blog kena HACK...ohmy...sape la punya keje..sian dia kumpul banyak2 flowers...tak baik u alls khianat org macam tu...apa kata kita ramai2 bantu kawan kita ni.. http://anisfarhanalife.blogspot.com/ tolong klik n follow beliau..sian la kat dia!

ok guys n girls .. farah dah jemu menaip dan menaip....oh merlin ku sayang aku datang!

p/s : ada yang tanya nama betul farah ni farah tulis... my real name is PUTERI FARAH FARZANA... peace... sebutlah dalam pelat R mesti kelakar! keh bye semua...nite ...