Tak Sangka

WAALAIKUMSALAM...<-- ni je cara nak suruh korang jawab salam...lupa la tu..memberi salam itu sunat menjawab salam itu wajib! haih,,, farah rasa farah jadi cikgu la...! allalalalll...i am miss farzana lupa la tu! wahh tgk tajuk yg menyentap jiwa dan raga tu! LOL...

tak sangka...org tu akhirnya terasa dengan entry pedas yang tak bubuh gula langsung ditambah dengan cili padi yg kecil lagi menyengit semalam! ahaksss...awk terasa ye? saya tak mention sapa2 ye dekat entry saya..! so..jangan kata saya kutuk awk...sebab saya buat entry tu secara umum macam pengetahuan am! ceh farah dah start menaip tak berhenti2 la .. kalau macam ni memang rosak lappy abang dia! :p

tak sangka lagi orang tu siap cakap..farah ni macam kutuk orang je... hey sis..sape tak marah org buat sesuka hati dekat account orang lain! hayya.....

tak sangka...aku berkawan dengan org yg sanggup jatuhkan maruah org lain dengan nak biarkan kawan lain masuk dalam perangkap durjana yang akan menyebabkan seseorang itu menderita sepanjang tahun ni,,what the? mana letak akal waras yg gila korang tu?? kenapa korang sanggup nak samakan seseorang dengan pompuan yang boleh dapat kat pasar malam atau kat giant .. cowboy .. n mydin? ho mai gad... korang... kenapa macam orang yang tak cukup kasih sayang ni? kalau tak cukup..farah boleh bagi..kalau tak cukup lagi.farah boleh hantar dekat rumah anak2 yatim ... ya ALLAH..kau peliharalah kawanku!

tak sangka lagi... bff farah sanggup tolong farah semasa ketiadaan farah... lega n ringan beban farah sebagai miss ketua pengawas..*aiseyman.. ni pun nak kata..aku sekeh beramai2 minah ni karang* thanks a lot kawan...aku tak tau nak belanja hang apa! haih...

tak sangka lagi..farah dapat banyak tempahan BUAT + EDIT blog .. haduss..ada yang kena penyepak abang farah ni karang sebab dok pakai pc dia je.. orang sayang la pc org...! ahakss...~ farah kau gedik... lama dah tau...

tak sangka lagi... kawan rapat sanggup bocorkan rahsia... haduss..menangis sepanjang malam dibuatnya..mana tak nya.org tu tanya..orang ni tanya... last2 farah shut up down pc ! nangis lagii,,.. :'( sedih la...katakan..pastu esoknya happy macam orang terencat  n tak ingat dunia bergelak2...haih...emosi2....

TAk sangka lagi...akhirnya korang tamat baca entry yang berjela2 macam karangan yang boleh dapat full marks daripada cikgu BM ni! terima kasih baca! farah sayang korang..muahks setepek! ahaksss....

p/s wahh..followers dah mencecah 2000  silap .. 200 tu...! bangga sekejap...bagaikan dunia ana yang punya... lol..keh farah dah penat ... babai...

3 penceramah blog farah:

Anis Rabun said...

Haha ~ Sempoii lah Farah ni . Keep It Up , Okeehh ? :D

Nur Afrina said...

tak sangka kita dapat abeskan baca entry farah ni~ hehe :D

DeqNa Azhar said...

haha..~ tak sangka kan?? tak sangka pulak afrina sanggup komen kat entry meraban nih!

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~