My Page

holla my little mucuk2 followers! hey,, rinduuu korang sangat2 seriously..dah berapa lama kan tak de story mantop drpda farah! tau la..korang pun rindu farah kan?? tak nak ngaku pulak! ok..sebenarnya farah bukan tak nak buat entry lagi dah! farah nak...tapi macam semua sedia maklum...first,,,farah bz yang tak berapa bz dengan final exam (pksr 4) kedua..farah demam teruk..7 kali muntah...! sakit woo~

n then farah kena buat macam2 aktiviti...! just sempat berblog walking je...! mujur!! n what is my newest story... okey,,,FARAH DAH ADA FANPAGE!! wah...kelas kau jah...makin advance!! *agak2 tu kot korang kata..correction di situ..bukan jah ye...* hehe,,, sebenarnya bukan le fanpage utk blog ni pun,,,
tu kira macam sekolah dalam talian! i am the headmistress!! *selalu berangan nak jadi tu..sekarang dapat*


jap2....tak paham lagi?? macam ni .. kita dah dekat school holiday kan?? so... maknanya semua orang akan burgembira sampai tak ingat dunia..*online le*.!! sebagai seorang adik dan kakak kepada adik2 .*penin kepala ngan ayat tu* farah nak diorang belajar walaupun sambil online n menganyam ketupat dan membako lemang ngan kawan fb diorang!

kaluapun diorang tgh bercintun lam fb...bila ingat kat page farah tu..mesti sambil chat ngan si kekasih hati pengarang jantung yang akan amik exam beso..diaorang still boleh share infomation! panass panass lagi!

farah asyik membebel jekan? ok farah tau...tapi lepas ni kita mungkin akan lagi kerap berjumpa sebab farah dah MERDEKAA!! no more EXAM!! okey...farah terlupa bagi link page tu!

>>  PAGE : SEKOLAH ONLINE KITA... << tekan ye?



harap anda semua dapat LIKE page first farah ni! JOM HEBOH2 disini!! nak tanya apa...tanya je...! selain tu boleh juga add farah ...!! BACK TO SCHOOLLL! jommm....

7 penceramah blog farah:

Anis Farhana said...

Back To School? Haha, nak penghujung tahun dah :)

DeqNa Azhar said...

@anisfarhana... memang kena back to school~ kita tak holiday pun sebenarnya,,,,! kita tahun depan PBS!!

Cik Tie@Akak said...

heloo Miss Farzana...

DeqNa Azhar said...

hello cik tie,,,! muahkss

Secrets of A Teenage Girl said...

akak dah like dah..hehe..

nak bljr dr cikgu farah ni.. ;)

DeqNa Azhar said...

@kakak ku... ahaksss...! banyak guna credit orang je..nak buat sendiri?? memang mimpi laa...

Contoh Desain Spanduk said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~