Minggu Agama Islam

hai! tgk je ajuk kat atas tu...mesti dah agak kan apa yang ada sepanjang minggu tu! okeh..btw...i love it! hari ni paling menginsafkan untuk diri farah! tak shokk la cerita awal....sebelum tu jom meraban sekejap!

okeh...untuk pengetahuan semua lah kan...! kak ain maisarah memang ada kat Kuantan Parade dari 29.september lagi! kak ain nih boleh tahan comel nya! peramah lagi! farah datang  kali semata-mata nak jumpa novelis remaja paling femes tu! aloloi...farah siap request buku AKU MAHU JUMPA KAK AIN! kehkeh~

gambar farah ngan kak ain ada banyak la jugak kat page kak ain! bagus la kak ain tu..ingat semua org nak upload gambar yang ntah apa apa?? okey....sebenarnya mende ni takde kena mengena dengan tajuk kat atas tu kan?!!sikit pun tak berkait! bau2 bacang pun takde! kihkih! so why are u looking at me like that? *ayat keboringan melampau!*oupss...upa,,,nak kenal kak ain lebih dekat?boleh klik sini!>>>>> Rumah Pink Ain Maisarah!

truly...farah memang takde idea langsung nak menaip! main bantai je mende yang keluar or memancut keluar dari kepala hotak yang dah kosong...kosong...kosong...ni! aduhh..teringat kat lawak kampus tentang si kosong! sian dia kan..nasib malang sokmo! tapi kadang2 farah pun tercabar time dia dapat 100%...kau hadoo! aihh...farah ni macam maknenek=moyang yang membebel kalah mak jemah kan?

ok2...kita start la tajuk kita..asyik menyimpang kona belok je! hoyy..nanti le jangan la ditutup tab tu dulu! *farah ko ni kan..mana org tak boring dok baca ayat bebelan kau yg tak berkesudahan* ye la2....! ok.*tak bape banyak ok* panggg..nasib baik kena tampo slow!aduh sakitnyaa~

hari ni budak2 tahun enam tgk tayangan video macam mana kita kat ALAM BARZAKH! huh~naik bulu roma! serammm laa...! nak nangis ada bila ingat diri farah ni...bekalan tak cukup lagi! kalau mati nanti ntah macam mana agaknya farah ni! semoga kita semua ditempatkan dalam kalangan org yang beriman!aamiin!

lepastu...kami tengok cara2 buat solat jenazah!hurm...kepada boboiboy kat luar tu *takkan dalam pc pula* belaja la solat jenazah...mana tau..masa parents kita meninggal nanti kita boleh jadi imam! gegerl pun...kena belajar jugak...jangan harap boboboi je~ ingat ye...nanti masa kita mati HANYA 3 PERKARA kita bawak...pertama AMALAN KITA...kedua....ILMU YANG DIMANFAATKAN...ketiga...DOA ANAK YANG SOLEH!

lepastu...hilangla rasa seram bila ustaz pasang lagu ANDAI KUTAHU by UNGU! insaff sudeyh! pastu buat balik~ hurm...hari khamis ni farah adda aktiviti..guess what? farah geng ngan anis!yeyeyeye~pop ye ye,,,ooo..pop! *kecacatan terserlah* oklah..dah penat menaip! take care all!keep support me!

1 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~