Macam2 cerita!

hi semua! peace *buat muka comell* ..! kali ni entry mende pulak mokcik cute sorang nih! keh fine! tanak kawan ,korang panggil farah mak cik! hwmm..! #kidding farah boring!

keh!tengok title bebas kat ats! sukanyaaa! see... MACAM2 CERITA! see? cukup besarr kan kalau malas sangat baca title tu!keh...sebenarnya farah sayang sangat kat korang...farah tak nak korang rabun that's why besar gedabak farah bagi!

apa cerr?

hish tak sabar2 betul!kejapp la tengah menaip....*tau la farah menaip macam siput sedut tersekat kat kerongkong!*hehe...hari ni minggu agama still tak habis! n esok....me n my gang akan buat 2 buah buku skrap...! satu MASJID2 BERSEJARAH DIDUNIA....satu lagi TOKOH2 ISLAM TERKEMUKA! ... farah buat apa? kalau bab berbelog farah pandai laa...bab memerint ni farah FAIL!*sedar kekurangan diri* so tugas tu....farah bagi kat Fizan n Anis je! mujur ahli kumpulan farah sporting bukan bersukan!

sian woo...kumpulan lain! semua terabur! untung dapat geng ngan korang! thanks cikgu raihanah .. pilih geng yang bebaik untuk farah! sayang cikgu! hehe~ although farah ni leader grup tu..tapi farah tak pernah rasa diri farah leader! seorang ketua yg baik mesti memahami anak2 buahnya aite? *kau angkat bakul sendiri farah* keh ! farah tau! hehe~

n today...my lovely classmates nurin adlina lends me dua buah novel by kak AIN MAISARAH *lagi* hehe~


title apa mek? erm...bawah siri DONGENG SRI BANGSAR! ye lah....tajuk apa? hishhh! tajuk nya CINDERELLAH VS RAPUNZELLAH hehe....rapunzellah sibuk je kacau daun masuk cerita cinderellah! kihkihkih~penin kepala hotak farah pikio nasib Fizz ... Tizz dan Milo! satu lagi apa? satu lagi cerita DUYUNG DIVA DAN SI TANGGANG! tanggang *ank derhaka tu* tiba2 bercintun ngan puteri duyung!


ni cover nya! senang le nak beli kan!?? hehe~jangan tekezut tgk cinderellah yg pemarah!

ni pulak kisah puteri duyung yang kena sumpah dek SITI URSUL *tak ingat le*

ok.. farah penat opss...EXTRA penat sangat harini! tapi demi followers yg kucintun////daku kuatkan semangat untuk menaip walaupun taipan daku kekadang kalah daripada kura2 bejalan! mana taknya asyik TYPO sajee~maybe mata sudah kuyu...n katil pinky ku tu sudah memanggil!

doakan kumpulan faah berjaya dapat nombor satu k dalam competition tu! doa kalian mengiringi kejayaan farah!

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~