Huruf R dan S **farah merepek**

hai! apa khabar? see my new header? kehkeh btw,,,, thanks sangat2 dekat Kak Lyana <-- tekan ni .. sebab bagi free header tu! mekacihhhhh~ muakhss!


Aina hanani farah tukar header ni ye! mekasih sebab memahami dan buat full edit blog farah ni! sayang anda!


ok...dah tengok tajuk tu? *dongak kepala ke atas* \\ HURUF R// ouh~ masa ni kan..gerenti macam2 bunyi ada! tak percaya? Ada yg sebut macam ni! farah bukan ejek k...farah just berkongsi ceghita!
huruf R....(argh..aww...ayy dan macam2 lagi)

 sebut sikit!hakhak


nama farah sendiri pun ada macam2 versi kawan2 sekolah farah panggil! ada FAGHAH..FAWAH...FAYAH! ish...ish..ish! sian sangat farah! pulak tu,.....tiga2 patah perkataan nama farah semuanya ada huruf R! bayangkan org sebut nama farah! hikhikhik~

sebut sikit!hakhak



satu lagi huruf yang mencacatkan personaliti seseorang ialah....S! *takde la cacat...ayat skema ngat mung ni farah oii* tak caye ke huruf S tu? tgk la,,.,, sesetengah orang dia bahasakan dirinya SAYA,,,kalau yang pelat s.... SHAYA.... kan? hehe

entry ni macam haprak la farah tengok! keh stop le dulu pasai huruf2 tu! *farah hapdet bukan nak ngutok2 sesapa okeh!* dah Tuhan kasi macam tu...kita kena redha aite?!!

wah...tak sangka...farah dapat banyak order buat blog! BUAT  bukan EDIT! buat...ayam je...! yang order tu...pakat2 nak letak barang yang depa niaga la! apa lagi! mintak buat page pun ada! cewahh kembang kejap hidung sederhana mancung ni! haktuihhh~ hey..jangan la ludah kat skrin pc korang tu! kotoq la!



haih~ time cecuti ni le rasa nak nangis pung ada? *kenapa nak nangis nye...cuti kan? everybody happy la budak* cehh! macam mana nak hepi....demam pulak! baru ingat nak enjoy2 ngan korang kat blog ni! cettuii...*kau ingt ni disko ke?*  aduss...badan letih...sakit tekak ... mata pun ajak buat najis! amikk...minggu depan periksa! ingat nak free from PKSR ... but....urmmm~ periksa,periksa dan periksa!

 +  

budak2 yang mintak sekolah ihsan ada interview harini! farah mintak ma'arif! hehe~ jangan la ada interview!
kerek la farah ni!okes la...farah sudah penat sangat menaip ni! hopenya farah cepat sihat supaya farah dapat berdating ngan korang lagi! muahkss sikit! yakk~


p/s:tgh praktis menaip tanpa tengok keypad! peaceee~ asyik TYPO ! biasa la kan!

                                                 -entry kali ini banyak gambar!-


4 penceramah blog farah:

✿Lady Ainaa✿ said...

wah wah, dpt sambut tuuu.. tahniah!!! hehehe.. ramai org pelat S ngn R ni... kalu budak2 kecik, selalu pelat R.. ahakx, kdg2 dengar dorg cakap pelat ni serius kelakar

Secrets of A Teenage Girl said...

sama2.. hehe...
akak pandai sebut! x pelat pun.. bangga skjp..hi3 ;P

DeqNa Azhar said...

@lady ainaa....hehe~ budak2 memang tak reti sebut R! kadang2 disebutnya...kak..nak ghoti!kalau clorox paling kelakar...KAK ... IBU SUGHOH AMIK KOGHOK!heheheh

DeqNa Azhar said...

@secret of a teenage girl...hehe~ sama la kitaa!

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~