EXAM + MIMPI APA YE?

hai korang! okey hari ni sila jadi diary farah ye! hari ni hari apa? AHAD...!! ok means esok sekolah yahooo!!! kepada CANDY PMR ... farah tu korang taknak sekolah kan?? cehh... *bajet 2013* korang lari la sampai lubang cacing pun..korang tetap kena amik PMR! *kecualilah korang pilih lubang kubur* tu memang takpayah amik PMR SPM STPM or apa2 jenis exam! keh tau korang debar! tapi ada farah kesah!

*cehh farah kau tak rasa sebab kau dah lepas* eeh..ni ada lagi exam..lepas apa kemendenya? hehe..~ alaa...farah ni kira PMR sekali ngan korang! ... btw...dengar ceghita ada MERLIN 5 kan? mana boleh tengok kan minggu depan a.k.a esok periksa...!


keh...suda dengar suara ibu menyuruh farah n the gang tido...! apa lagi...? nampaknya suruhan ibu palinggggg utama! btw...kejap ye ibu...bagi la buat satu lagi perenggan! plizzz..pilizzz...plizzzz~ *org surah zzzz....zzz...zzz... dia bantainya PLIZZZZ! * haih~

ni farah punya wis laa...! kepada semua umat manusia yang amik periksa esok....farah doakan yang terbaik....semoga kita semua dapat lebih dari apa yang kita targetkan! aamiin~ *aamiin kanlah doa ni* hehe


keh farah skip2 supaya nmpak la panjang sikit! baju dah gosok...beg dah ready...stoking kasut tie semua beress....malam ni mimpi best2 la hendaknya! hikhik...jadi princess pun best sesejuk ni! peacee~

jadi cinderella pun okey! erm...snow white pun best...princess airell pun gempak...jasmine pun ok...apa2 pun sebelum farah KO dibantai,.,better farah chow dulu~hikhik~ gudnite alls!

6 penceramah blog farah:

✿Lady Ainaa✿ said...

spm candidates juga ye?? wah wah, All the best!!! xmo good luck2, dlm dunia ni xde tuah2... hehehe.... bce bismillah sblm jwb esok ye.. bljr rajin2, boleh masuk Uni sama dengan akk.. XP..

Novelgurl said...

good luck farah =)

DeqNa Azhar said...

@novel gurl,,,, mekasihhh~

DeqNa Azhar said...

@lady ainaa...haha,,,SPM?? 5 tahun lagi daa~ hikhik

Secrets of A Teenage Girl said...

goodluck exam farah.. Merlin ada yg ke 5 ke? sireyesly? start bila? nak tgk jugak! ;)

DeqNa Azhar said...

@secret .. taktau la! dengo citer je!hikhik~

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~