BOLA...BOLA...BOLA

WAALAIKUMSALAM< --- jangan pelik ye farah tulis ni..sebab ni je cara nak bagi korang jawab salam..!lalaa...tengok tajuk yg hangat + panas kalah lahar gunung berapi + meletup baboom tu? ya... itu lah yang farah nak bincangkan..

yah..kali ni semua entry bernada pengulas sukan yang begitu bersemangat especially ketika menyebut...ITU DIA...GOL ..GOL...GOL...GOOOOOOLLLLLLLL.....*excited waras masa tulis ni* haha...farah tak tau la kenapa farah excited sangat padahal farah tak minat bola pun! farah cuma suka time pemain bola yg smart molek tu jaringkan gol.tak kira la pasukan mana...pastu farah pun gaya pom2 girl tergedik2 nari tengah rumah sampai kena pnerajang adik!haiyoo...!

korang sokong pasukan apa? farah sokong diri farah...tak nak sokong pasukan mana2..farah lebih suka sokong yang menang!ahakksss ~ senget agaknya kepala otak farah farzana ni! haiii...~~lololo (trollface)

sebenarnya farah bukan nak koya overacting sangat pasal bola ni sebab tiap2 hari budak2 lelaki kat taman farah ni sibuk main bola...ntah apa yang best! bola kuning hitam .. putih merah..merah hitam..macam2 dah jadi tendangan kaki yg besar budak lelaki tu! sian kau bola..tapi apakan daya kau jugak yang selalu menghantukkan diri kau kat kepala aku! haih...sakit kena bola ni ntah macam mana football players tu boleh tahan kena rembat kena sepak kena rempuh..~fuhh seriau!

ni teguran dan jugak selingan dalam entry farah ni! ''kenapa org terlalu bersemangat ye bila musim bola?tapi tak pernah bersemangat bila maulidur rasul? ya ALLAH apa sudah jadi??'' masa tulis ni...tergambar sejuta kerutan konyotan di muka farah yang comel kurniaan ALLAH ni *alahai..minah ni sempat lagi puji diri sendiri* eeh..sukalah

ohh..cuba korang bayangkan korang duduk kat tengah2 stadium...pastu orang jadikan korang bahan lepas geram..setiap satu orang pegang bola..baling ramai2 kat korang macam lontar batu kat kota suci MEKAH tu..apa korang rasa..YA ALLAH...seram weyh~ ahahahaha

bayangkan korang dirembat bola ni?? aiseyman...!!
penat sudah menaip! nite korang..harap dua2 kumpulan tak menang!tak de la gaduh2 kan? *farah kejam* ahakss

4 penceramah blog farah:

Anis Farhana said...

Aku sokong yang last-2 minute nak menang jekk :P

DeqNa Azhar said...

@anis farhana same goes with me...! ahakss..semua bff aku sokong kelantan..dorang pun paksa aku juga~

Anis Farhana said...

aku tak tahu la nak sokong mana, ATM? Kampung aku dkt Negeri Sembilan, dkt-2 je tuh. Kelantan? Kampung aku dkt kelantan -...- Huhhhhh -,-

DeqNa Azhar said...

@anis dalam dilema ye? kau tak payah sokong mana2 senang!

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~