Ambil Kesempatan!

hai2...farah RINDUUUU korang...! ahaksss...korang ntah rindu ntah idak kat farah! wahh,tengok tajuk kontroversi atas tu! mesti berkerut2 sampai tercantum kening kat tengah tu kan! haih..jangan macam gitu..nanti takde orang nak kat korang!

**Farah..siapa yg amik kesempatan kat kau..ha mak jemah??** erm..ramai jugak..tapi entry kali ni bukan nak cite pasal org2 yg amik kesempatan kat farah!! kali ni nak bagi ''ORANG TU'' makan cili...sebabnya...SIAPA MAKAN CILI DIA YG TERASA PEDASNYA kan?? okeh..baca sampai lebam ye..

macam ni la,,peristiwa ni berlaku kat seorang classmate farah la kan..dia ni jenis yg don't know .. atau lebih tepat sikapnya ADA AKU KESAH... pastu dia serahkan la emel dia n password dia kat classmate farah yang seorang lagi ni.konon2 nya nak suruh jaga account dia..tu...tau apa yg classmate farah yg diberi password tu buat?? dia puji diri dia sendiri habis baek punya dalam account kawan farah yg spesies hado aku kesah tu..sentap la pemilik account tu...bila dapat tau macam tu..amik kau..dia ubah password n siap block lagi si pengambil kesempatan tu!

ha..korang...kalau ada yg bagi korang amanah untuk pegang kata laluan tak kira la..fb ke...twitter ke...blog ke...emel ke..atau apa2 yg sekutu sebapak dengannya..korang tolong la jaga mende tu baik2...see? bila korang buat macam classmate farah tu sape jugak yang susah n rugi?? bukan korang??

satu lagi..bila orang bagi pegang password bagai tu..tolong le...post benda2 yg bermanfaat...jngan la post benda2 tak senonoh..sebab nanti yang dpat nama si pemilik account tu..nanti dia tak tunding jari kat org lain..tapi kat korang jugak...last2 .. dia pulak hack korang punya account!

farah ada la bw ke satu buah blog ni..dia bagi kawan dia pegang account tu punya kata laluan..n then kawan tu gi review n puji2 blog sendiri...what thee?? hahhahahaha....~ sian si owner! hmm :'( *sadlife bak kata aina hanani*ahakss...

semalam farah menangis...tau kenapa? farah amik pendekatan siti nur haliza.....BIARLAH RAHSIA...
#farah nak kena tampar ngan korang.biar nangis betul2..sekeh kepala minah ni ramai2 jom#

erm...followers ke 100 tak nak claim hadiah..oleh itu....FARAH BUKA HADIAH NI UNTUK FOLLOWERS2 YANG BARU..AYUH...FOLLOW FARAH!!

syarat2 nak hadiah tu...

1) add farah kat facebook...klik SINI..
2)khas untuk manusia2 yang stay di semenanjung malaysia sahaja..
3)kalau tak stay semenanjung .. follow la jugak!ahaksss

8 penceramah blog farah:

Anis Farhana said...

Bagi aku hadiah bonanza punyaaaa...! :D

DeqNa Azhar said...

@anis..beyehhh~ahaksss

Anisa Anuar said...

ada buat segmen ke??

aiNa yaZiD said...

Klu da pgg password org tu, sila la amanah. Bukan senang org nk percaya pd kita.. kan..? =)

DeqNa Azhar said...

@anisa anuar..ntah la..cuma nak bagi hadiah nii dekat flowers yg support~ ahakss..baikkan farah? *masuk bakul angkat sendiri*

DeqNa Azhar said...

@aina yazid! tau takpe..ni org dah caya gi buat kotor plak..da la main review2 blog sendiri..pastu gi kutuk blog si pemilik!sape tak marah!

Nelly Strange said...

nasib baik tak bagi kat sesapa segala pass n emel . hehehe

DeqNa Azhar said...

@nelly strange... jangan bagi..farah dah terkena dgn admin farah konon2nya!haih.tobat tak bagi dah

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~