BOLA...BOLA...BOLA

WAALAIKUMSALAM< --- jangan pelik ye farah tulis ni..sebab ni je cara nak bagi korang jawab salam..!lalaa...tengok tajuk yg hangat + panas kalah lahar gunung berapi + meletup baboom tu? ya... itu lah yang farah nak bincangkan..

yah..kali ni semua entry bernada pengulas sukan yang begitu bersemangat especially ketika menyebut...ITU DIA...GOL ..GOL...GOL...GOOOOOOLLLLLLLL.....*excited waras masa tulis ni* haha...farah tak tau la kenapa farah excited sangat padahal farah tak minat bola pun! farah cuma suka time pemain bola yg smart molek tu jaringkan gol.tak kira la pasukan mana...pastu farah pun gaya pom2 girl tergedik2 nari tengah rumah sampai kena pnerajang adik!haiyoo...!

korang sokong pasukan apa? farah sokong diri farah...tak nak sokong pasukan mana2..farah lebih suka sokong yang menang!ahakksss ~ senget agaknya kepala otak farah farzana ni! haiii...~~lololo (trollface)

sebenarnya farah bukan nak koya overacting sangat pasal bola ni sebab tiap2 hari budak2 lelaki kat taman farah ni sibuk main bola...ntah apa yang best! bola kuning hitam .. putih merah..merah hitam..macam2 dah jadi tendangan kaki yg besar budak lelaki tu! sian kau bola..tapi apakan daya kau jugak yang selalu menghantukkan diri kau kat kepala aku! haih...sakit kena bola ni ntah macam mana football players tu boleh tahan kena rembat kena sepak kena rempuh..~fuhh seriau!

ni teguran dan jugak selingan dalam entry farah ni! ''kenapa org terlalu bersemangat ye bila musim bola?tapi tak pernah bersemangat bila maulidur rasul? ya ALLAH apa sudah jadi??'' masa tulis ni...tergambar sejuta kerutan konyotan di muka farah yang comel kurniaan ALLAH ni *alahai..minah ni sempat lagi puji diri sendiri* eeh..sukalah

ohh..cuba korang bayangkan korang duduk kat tengah2 stadium...pastu orang jadikan korang bahan lepas geram..setiap satu orang pegang bola..baling ramai2 kat korang macam lontar batu kat kota suci MEKAH tu..apa korang rasa..YA ALLAH...seram weyh~ ahahahaha

bayangkan korang dirembat bola ni?? aiseyman...!!
penat sudah menaip! nite korang..harap dua2 kumpulan tak menang!tak de la gaduh2 kan? *farah kejam* ahakss

Tak Sangka

WAALAIKUMSALAM...<-- ni je cara nak suruh korang jawab salam...lupa la tu..memberi salam itu sunat menjawab salam itu wajib! haih,,, farah rasa farah jadi cikgu la...! allalalalll...i am miss farzana lupa la tu! wahh tgk tajuk yg menyentap jiwa dan raga tu! LOL...

tak sangka...org tu akhirnya terasa dengan entry pedas yang tak bubuh gula langsung ditambah dengan cili padi yg kecil lagi menyengit semalam! ahaksss...awk terasa ye? saya tak mention sapa2 ye dekat entry saya..! so..jangan kata saya kutuk awk...sebab saya buat entry tu secara umum macam pengetahuan am! ceh farah dah start menaip tak berhenti2 la .. kalau macam ni memang rosak lappy abang dia! :p

tak sangka lagi orang tu siap cakap..farah ni macam kutuk orang je... hey sis..sape tak marah org buat sesuka hati dekat account orang lain! hayya.....

tak sangka...aku berkawan dengan org yg sanggup jatuhkan maruah org lain dengan nak biarkan kawan lain masuk dalam perangkap durjana yang akan menyebabkan seseorang itu menderita sepanjang tahun ni,,what the? mana letak akal waras yg gila korang tu?? kenapa korang sanggup nak samakan seseorang dengan pompuan yang boleh dapat kat pasar malam atau kat giant .. cowboy .. n mydin? ho mai gad... korang... kenapa macam orang yang tak cukup kasih sayang ni? kalau tak cukup..farah boleh bagi..kalau tak cukup lagi.farah boleh hantar dekat rumah anak2 yatim ... ya ALLAH..kau peliharalah kawanku!

tak sangka lagi... bff farah sanggup tolong farah semasa ketiadaan farah... lega n ringan beban farah sebagai miss ketua pengawas..*aiseyman.. ni pun nak kata..aku sekeh beramai2 minah ni karang* thanks a lot kawan...aku tak tau nak belanja hang apa! haih...

tak sangka lagi..farah dapat banyak tempahan BUAT + EDIT blog .. haduss..ada yang kena penyepak abang farah ni karang sebab dok pakai pc dia je.. orang sayang la pc org...! ahakss...~ farah kau gedik... lama dah tau...

tak sangka lagi... kawan rapat sanggup bocorkan rahsia... haduss..menangis sepanjang malam dibuatnya..mana tak nya.org tu tanya..orang ni tanya... last2 farah shut up down pc ! nangis lagii,,.. :'( sedih la...katakan..pastu esoknya happy macam orang terencat  n tak ingat dunia bergelak2...haih...emosi2....

TAk sangka lagi...akhirnya korang tamat baca entry yang berjela2 macam karangan yang boleh dapat full marks daripada cikgu BM ni! terima kasih baca! farah sayang korang..muahks setepek! ahaksss....

p/s wahh..followers dah mencecah 2000  silap .. 200 tu...! bangga sekejap...bagaikan dunia ana yang punya... lol..keh farah dah penat ... babai...

Ambil Kesempatan!

hai2...farah RINDUUUU korang...! ahaksss...korang ntah rindu ntah idak kat farah! wahh,tengok tajuk kontroversi atas tu! mesti berkerut2 sampai tercantum kening kat tengah tu kan! haih..jangan macam gitu..nanti takde orang nak kat korang!

**Farah..siapa yg amik kesempatan kat kau..ha mak jemah??** erm..ramai jugak..tapi entry kali ni bukan nak cite pasal org2 yg amik kesempatan kat farah!! kali ni nak bagi ''ORANG TU'' makan cili...sebabnya...SIAPA MAKAN CILI DIA YG TERASA PEDASNYA kan?? okeh..baca sampai lebam ye..

macam ni la,,peristiwa ni berlaku kat seorang classmate farah la kan..dia ni jenis yg don't know .. atau lebih tepat sikapnya ADA AKU KESAH... pastu dia serahkan la emel dia n password dia kat classmate farah yang seorang lagi ni.konon2 nya nak suruh jaga account dia..tu...tau apa yg classmate farah yg diberi password tu buat?? dia puji diri dia sendiri habis baek punya dalam account kawan farah yg spesies hado aku kesah tu..sentap la pemilik account tu...bila dapat tau macam tu..amik kau..dia ubah password n siap block lagi si pengambil kesempatan tu!

ha..korang...kalau ada yg bagi korang amanah untuk pegang kata laluan tak kira la..fb ke...twitter ke...blog ke...emel ke..atau apa2 yg sekutu sebapak dengannya..korang tolong la jaga mende tu baik2...see? bila korang buat macam classmate farah tu sape jugak yang susah n rugi?? bukan korang??

satu lagi..bila orang bagi pegang password bagai tu..tolong le...post benda2 yg bermanfaat...jngan la post benda2 tak senonoh..sebab nanti yang dpat nama si pemilik account tu..nanti dia tak tunding jari kat org lain..tapi kat korang jugak...last2 .. dia pulak hack korang punya account!

farah ada la bw ke satu buah blog ni..dia bagi kawan dia pegang account tu punya kata laluan..n then kawan tu gi review n puji2 blog sendiri...what thee?? hahhahahaha....~ sian si owner! hmm :'( *sadlife bak kata aina hanani*ahakss...

semalam farah menangis...tau kenapa? farah amik pendekatan siti nur haliza.....BIARLAH RAHSIA...
#farah nak kena tampar ngan korang.biar nangis betul2..sekeh kepala minah ni ramai2 jom#

erm...followers ke 100 tak nak claim hadiah..oleh itu....FARAH BUKA HADIAH NI UNTUK FOLLOWERS2 YANG BARU..AYUH...FOLLOW FARAH!!

syarat2 nak hadiah tu...

1) add farah kat facebook...klik SINI..
2)khas untuk manusia2 yang stay di semenanjung malaysia sahaja..
3)kalau tak stay semenanjung .. follow la jugak!ahaksss

My Page

holla my little mucuk2 followers! hey,, rinduuu korang sangat2 seriously..dah berapa lama kan tak de story mantop drpda farah! tau la..korang pun rindu farah kan?? tak nak ngaku pulak! ok..sebenarnya farah bukan tak nak buat entry lagi dah! farah nak...tapi macam semua sedia maklum...first,,,farah bz yang tak berapa bz dengan final exam (pksr 4) kedua..farah demam teruk..7 kali muntah...! sakit woo~

n then farah kena buat macam2 aktiviti...! just sempat berblog walking je...! mujur!! n what is my newest story... okey,,,FARAH DAH ADA FANPAGE!! wah...kelas kau jah...makin advance!! *agak2 tu kot korang kata..correction di situ..bukan jah ye...* hehe,,, sebenarnya bukan le fanpage utk blog ni pun,,,
tu kira macam sekolah dalam talian! i am the headmistress!! *selalu berangan nak jadi tu..sekarang dapat*


jap2....tak paham lagi?? macam ni .. kita dah dekat school holiday kan?? so... maknanya semua orang akan burgembira sampai tak ingat dunia..*online le*.!! sebagai seorang adik dan kakak kepada adik2 .*penin kepala ngan ayat tu* farah nak diorang belajar walaupun sambil online n menganyam ketupat dan membako lemang ngan kawan fb diorang!

kaluapun diorang tgh bercintun lam fb...bila ingat kat page farah tu..mesti sambil chat ngan si kekasih hati pengarang jantung yang akan amik exam beso..diaorang still boleh share infomation! panass panass lagi!

farah asyik membebel jekan? ok farah tau...tapi lepas ni kita mungkin akan lagi kerap berjumpa sebab farah dah MERDEKAA!! no more EXAM!! okey...farah terlupa bagi link page tu!

>>  PAGE : SEKOLAH ONLINE KITA... << tekan ye?



harap anda semua dapat LIKE page first farah ni! JOM HEBOH2 disini!! nak tanya apa...tanya je...! selain tu boleh juga add farah ...!! BACK TO SCHOOLLL! jommm....

EXAM + MIMPI APA YE?

hai korang! okey hari ni sila jadi diary farah ye! hari ni hari apa? AHAD...!! ok means esok sekolah yahooo!!! kepada CANDY PMR ... farah tu korang taknak sekolah kan?? cehh... *bajet 2013* korang lari la sampai lubang cacing pun..korang tetap kena amik PMR! *kecualilah korang pilih lubang kubur* tu memang takpayah amik PMR SPM STPM or apa2 jenis exam! keh tau korang debar! tapi ada farah kesah!

*cehh farah kau tak rasa sebab kau dah lepas* eeh..ni ada lagi exam..lepas apa kemendenya? hehe..~ alaa...farah ni kira PMR sekali ngan korang! ... btw...dengar ceghita ada MERLIN 5 kan? mana boleh tengok kan minggu depan a.k.a esok periksa...!


keh...suda dengar suara ibu menyuruh farah n the gang tido...! apa lagi...? nampaknya suruhan ibu palinggggg utama! btw...kejap ye ibu...bagi la buat satu lagi perenggan! plizzz..pilizzz...plizzzz~ *org surah zzzz....zzz...zzz... dia bantainya PLIZZZZ! * haih~

ni farah punya wis laa...! kepada semua umat manusia yang amik periksa esok....farah doakan yang terbaik....semoga kita semua dapat lebih dari apa yang kita targetkan! aamiin~ *aamiin kanlah doa ni* hehe


keh farah skip2 supaya nmpak la panjang sikit! baju dah gosok...beg dah ready...stoking kasut tie semua beress....malam ni mimpi best2 la hendaknya! hikhik...jadi princess pun best sesejuk ni! peacee~

jadi cinderella pun okey! erm...snow white pun best...princess airell pun gempak...jasmine pun ok...apa2 pun sebelum farah KO dibantai,.,better farah chow dulu~hikhik~ gudnite alls!

Huruf R dan S **farah merepek**

hai! apa khabar? see my new header? kehkeh btw,,,, thanks sangat2 dekat Kak Lyana <-- tekan ni .. sebab bagi free header tu! mekacihhhhh~ muakhss!


Aina hanani farah tukar header ni ye! mekasih sebab memahami dan buat full edit blog farah ni! sayang anda!


ok...dah tengok tajuk tu? *dongak kepala ke atas* \\ HURUF R// ouh~ masa ni kan..gerenti macam2 bunyi ada! tak percaya? Ada yg sebut macam ni! farah bukan ejek k...farah just berkongsi ceghita!
huruf R....(argh..aww...ayy dan macam2 lagi)

 sebut sikit!hakhak


nama farah sendiri pun ada macam2 versi kawan2 sekolah farah panggil! ada FAGHAH..FAWAH...FAYAH! ish...ish..ish! sian sangat farah! pulak tu,.....tiga2 patah perkataan nama farah semuanya ada huruf R! bayangkan org sebut nama farah! hikhikhik~

sebut sikit!hakhak



satu lagi huruf yang mencacatkan personaliti seseorang ialah....S! *takde la cacat...ayat skema ngat mung ni farah oii* tak caye ke huruf S tu? tgk la,,.,, sesetengah orang dia bahasakan dirinya SAYA,,,kalau yang pelat s.... SHAYA.... kan? hehe

entry ni macam haprak la farah tengok! keh stop le dulu pasai huruf2 tu! *farah hapdet bukan nak ngutok2 sesapa okeh!* dah Tuhan kasi macam tu...kita kena redha aite?!!

wah...tak sangka...farah dapat banyak order buat blog! BUAT  bukan EDIT! buat...ayam je...! yang order tu...pakat2 nak letak barang yang depa niaga la! apa lagi! mintak buat page pun ada! cewahh kembang kejap hidung sederhana mancung ni! haktuihhh~ hey..jangan la ludah kat skrin pc korang tu! kotoq la!



haih~ time cecuti ni le rasa nak nangis pung ada? *kenapa nak nangis nye...cuti kan? everybody happy la budak* cehh! macam mana nak hepi....demam pulak! baru ingat nak enjoy2 ngan korang kat blog ni! cettuii...*kau ingt ni disko ke?*  aduss...badan letih...sakit tekak ... mata pun ajak buat najis! amikk...minggu depan periksa! ingat nak free from PKSR ... but....urmmm~ periksa,periksa dan periksa!

 +  

budak2 yang mintak sekolah ihsan ada interview harini! farah mintak ma'arif! hehe~ jangan la ada interview!
kerek la farah ni!okes la...farah sudah penat sangat menaip ni! hopenya farah cepat sihat supaya farah dapat berdating ngan korang lagi! muahkss sikit! yakk~


p/s:tgh praktis menaip tanpa tengok keypad! peaceee~ asyik TYPO ! biasa la kan!

                                                 -entry kali ini banyak gambar!-


Macam2 cerita!

hi semua! peace *buat muka comell* ..! kali ni entry mende pulak mokcik cute sorang nih! keh fine! tanak kawan ,korang panggil farah mak cik! hwmm..! #kidding farah boring!

keh!tengok title bebas kat ats! sukanyaaa! see... MACAM2 CERITA! see? cukup besarr kan kalau malas sangat baca title tu!keh...sebenarnya farah sayang sangat kat korang...farah tak nak korang rabun that's why besar gedabak farah bagi!

apa cerr?

hish tak sabar2 betul!kejapp la tengah menaip....*tau la farah menaip macam siput sedut tersekat kat kerongkong!*hehe...hari ni minggu agama still tak habis! n esok....me n my gang akan buat 2 buah buku skrap...! satu MASJID2 BERSEJARAH DIDUNIA....satu lagi TOKOH2 ISLAM TERKEMUKA! ... farah buat apa? kalau bab berbelog farah pandai laa...bab memerint ni farah FAIL!*sedar kekurangan diri* so tugas tu....farah bagi kat Fizan n Anis je! mujur ahli kumpulan farah sporting bukan bersukan!

sian woo...kumpulan lain! semua terabur! untung dapat geng ngan korang! thanks cikgu raihanah .. pilih geng yang bebaik untuk farah! sayang cikgu! hehe~ although farah ni leader grup tu..tapi farah tak pernah rasa diri farah leader! seorang ketua yg baik mesti memahami anak2 buahnya aite? *kau angkat bakul sendiri farah* keh ! farah tau! hehe~

n today...my lovely classmates nurin adlina lends me dua buah novel by kak AIN MAISARAH *lagi* hehe~


title apa mek? erm...bawah siri DONGENG SRI BANGSAR! ye lah....tajuk apa? hishhh! tajuk nya CINDERELLAH VS RAPUNZELLAH hehe....rapunzellah sibuk je kacau daun masuk cerita cinderellah! kihkihkih~penin kepala hotak farah pikio nasib Fizz ... Tizz dan Milo! satu lagi apa? satu lagi cerita DUYUNG DIVA DAN SI TANGGANG! tanggang *ank derhaka tu* tiba2 bercintun ngan puteri duyung!


ni cover nya! senang le nak beli kan!?? hehe~jangan tekezut tgk cinderellah yg pemarah!

ni pulak kisah puteri duyung yang kena sumpah dek SITI URSUL *tak ingat le*

ok.. farah penat opss...EXTRA penat sangat harini! tapi demi followers yg kucintun////daku kuatkan semangat untuk menaip walaupun taipan daku kekadang kalah daripada kura2 bejalan! mana taknya asyik TYPO sajee~maybe mata sudah kuyu...n katil pinky ku tu sudah memanggil!

doakan kumpulan faah berjaya dapat nombor satu k dalam competition tu! doa kalian mengiringi kejayaan farah!

Khas Untuk Kak Ain Maisarah!

heyy guys n girls! farah back here ... as ebelibadi want me to type new entry aite? *cehh sorry kalau tak paham broken english * okey la! korang kejap...korang ni dok melangut baca farah punya entry ni..farah nak tanya korang tengok tak tajuk dia? kalau belum...tongak ats cepat..kalau tak nanti korang kata farah meraban je! hehe

seperti tajuk yang paling farah suka ni....farah nak tanya korang kenal ke sape kak ain maisarah tu??! mestilah da kenal kan? dah berpuluh kali farah cakap pasai kak ain si novelis comell tu kan?! dan gerenti la jwapan korang mesti la ye..ye...ye...dan yee! ceh...mana betul3x? *keh dah start meraban!* turun bawah la! malas naip manjang2 kat perenggan nih!

ok..kak ain maisarah ialah seorang novelis remaja yang kiut miut+friendly+baik dan macam2 lagi la! buku tulisan tangan  komputer pertamanya ialah novel remaja yang berkisarkan dua orang remaja yang nak popular!biaq pi satu dunia kenai depa! FARAH N INA! cehh maluu la farah! tau apa kisah remaja pompuan tu?? gara2 nak ikut trend sekarang ni...sanggup dorang pergi iron rambut...n finally terbakar! kehkeh...lepastu pergi pandai2 kaler sendiri rambut last2...rambut kalah kaler rambut badut sarkas! hikhik~ *farah punya gelak habis masa baca novel2 kak ain*

                                    ni novel first kak ain! cantikkan cover dia!!

okeyh..!banyak jugak buku yang farah dah baca! tapi farah pinjam daripada kawan2 la...sebabnya farah jarang keluar ke bandar! susah nak beli ! buku2 macam ni memang ada kat bandar je! mujur sangat2 kawan2 jenis yang tak kisah n suka SHARE *teringat kat adik...farah suruh dia SHARE aiskrim ngan adik sorang lagi..tau dia jawab apa? .''kita taknak SHARE...kita nak LIKE je...hehe*

ok..ni farah senaraikan buku2 yang farah dah baca!banyak lagi nak baca n beli! nak buat koleksi buku kak ain!hehe~farah paling suka koleksi buku DONGENG SRI BANGSAR! wannababes pulak...kadang2 baik...kadang2 terlampau OVA ...! hehe ~

nanti korang beli la satu buku kak ain! gerenti lepas baca or beli ..mesti nak yang lain!*cehh mak jemah..kau ni jurucakap produk kak ain ke??* in shaa ALLAH ... kalau farah nak la! kihkih~selain cerita dia best..korang tgk la...kaver book tu pungg lawa2 belaka,...terutama yang kaler2 pink tu lew!hehe~


buku ni ... farah beli kat KEDAI PINK AIN MAISARAH n ada autograph khas daripada kak ain untuk farah! farah rajin nanti farah upload la kat fb!hehe~


sian MIMI MONIRA dalam novel ni! asyik dibuli bananababes  je! keh...!aik? kenapa semua AKU MAHU?sebab kak ain buat macam siri...contoh AKU MAHU...ada macam2 tajuk bawah dia!btw...buku ni best! badak air + badak darat = love! 


keh..comel kan kaver dalam tu! sian senah white! jahat ya kamu marie chantekova! tapi mujo gak ada wannababes yg ngade2 n selalu halang rancangan jahat pihak musuh tu! WAJIBB BELI! huhu~


alfi bin alfa! watak dalam ni! gila2 n selalu gagal sebab tak dapat restu mak ayah dia dalam buat kerja menyelamat!hehe~pernah sekali alfi jatuh dari bumbung kete semata2 nak selamtkan bapukk!hehe~kesiann~


okla...ni je buku yang farah ingat farah pernah baca! yang lain tu ingat2 lupa! kalau nak tengok n tahu lebih banyak senarai buku n diri kak ain! boleh TEKAN SINI:RUMAH PINK AIN MAISARAH ...\
semoga kita berjumpa lagi dalam entry akan datang! in shaa ALLAH! (^-^)V 

p/s : farah banyak guna cara penulisan kak ain  untuk buat entry! 





Minggu Agama Islam

hai! tgk je ajuk kat atas tu...mesti dah agak kan apa yang ada sepanjang minggu tu! okeh..btw...i love it! hari ni paling menginsafkan untuk diri farah! tak shokk la cerita awal....sebelum tu jom meraban sekejap!

okeh...untuk pengetahuan semua lah kan...! kak ain maisarah memang ada kat Kuantan Parade dari 29.september lagi! kak ain nih boleh tahan comel nya! peramah lagi! farah datang  kali semata-mata nak jumpa novelis remaja paling femes tu! aloloi...farah siap request buku AKU MAHU JUMPA KAK AIN! kehkeh~

gambar farah ngan kak ain ada banyak la jugak kat page kak ain! bagus la kak ain tu..ingat semua org nak upload gambar yang ntah apa apa?? okey....sebenarnya mende ni takde kena mengena dengan tajuk kat atas tu kan?!!sikit pun tak berkait! bau2 bacang pun takde! kihkih! so why are u looking at me like that? *ayat keboringan melampau!*oupss...upa,,,nak kenal kak ain lebih dekat?boleh klik sini!>>>>> Rumah Pink Ain Maisarah!

truly...farah memang takde idea langsung nak menaip! main bantai je mende yang keluar or memancut keluar dari kepala hotak yang dah kosong...kosong...kosong...ni! aduhh..teringat kat lawak kampus tentang si kosong! sian dia kan..nasib malang sokmo! tapi kadang2 farah pun tercabar time dia dapat 100%...kau hadoo! aihh...farah ni macam maknenek=moyang yang membebel kalah mak jemah kan?

ok2...kita start la tajuk kita..asyik menyimpang kona belok je! hoyy..nanti le jangan la ditutup tab tu dulu! *farah ko ni kan..mana org tak boring dok baca ayat bebelan kau yg tak berkesudahan* ye la2....! ok.*tak bape banyak ok* panggg..nasib baik kena tampo slow!aduh sakitnyaa~

hari ni budak2 tahun enam tgk tayangan video macam mana kita kat ALAM BARZAKH! huh~naik bulu roma! serammm laa...! nak nangis ada bila ingat diri farah ni...bekalan tak cukup lagi! kalau mati nanti ntah macam mana agaknya farah ni! semoga kita semua ditempatkan dalam kalangan org yang beriman!aamiin!

lepastu...kami tengok cara2 buat solat jenazah!hurm...kepada boboiboy kat luar tu *takkan dalam pc pula* belaja la solat jenazah...mana tau..masa parents kita meninggal nanti kita boleh jadi imam! gegerl pun...kena belajar jugak...jangan harap boboboi je~ ingat ye...nanti masa kita mati HANYA 3 PERKARA kita bawak...pertama AMALAN KITA...kedua....ILMU YANG DIMANFAATKAN...ketiga...DOA ANAK YANG SOLEH!

lepastu...hilangla rasa seram bila ustaz pasang lagu ANDAI KUTAHU by UNGU! insaff sudeyh! pastu buat balik~ hurm...hari khamis ni farah adda aktiviti..guess what? farah geng ngan anis!yeyeyeye~pop ye ye,,,ooo..pop! *kecacatan terserlah* oklah..dah penat menaip! take care all!keep support me!