Visit My lably Along!


hai..salam satu malaysia! apa habaq?baik la hendaknya !hehe~ kehh last week masa hari sabtu tu..! farah ngan family tersayang farah pergi visit along yang makin mengurus tapi tinggi kat hostel beliau! kami visit tu juga sebab nak celebrate birthday dia..opss..belated birthday dia! oh kasihan! mujur kawan2 beliau berbaik hati untuk wish beliau! okeh along..aku mengaku..kau makin hensem lah!haha~aku pun makin cantik kan?!! puji la aku balik ! 

ok..ni farah sertakan gambo2 yang sempat di snapped la masa kat pantai tu! *kami cari ketam...comel je bentuk ketam2 tu* okey..farah yang paling seronok bergambar ! sebab apa?!! nak kasi korang jelly hakhak! menyampah lah dengan mak jemah sorang ni! eeh...menyampah? jom masuk tong sampah!hehe~ apa kate kita cepat2 je tgk gambo bwah ni...takde la telinga korang yang cantik tu bernanah dengar bebelan mok cik ni!hehe~jom..jom! flyyy downnn~ layanzzz


 ni mummy n along! along gelap sikit sebab baru2 ni beliau pergi main rugby peringkat kebangsaan! JUARA kategori MANGKUK *BOWL* hikhik~ okess la tu..kau org ingat senang ke main rugby ni?? kalau senang..kau main lah!hehe~ mummy pulak..perghh..maintain ayu~ macam her only daughter ni la!hehehehe
 ni pulak..sape ha? FARAH??? OMG!!!!comelnyaaaaa~ohh terima kasih! muakhsss sikit! panas ow..tu mata jadi gitu!lailai!
 ni pulak masa tengah conteng2 pasir! tapi still tergedik gedik nak amik gambar! haishhh suka la!
 ni sweet couple here after! aamiin! comel kan?!! ha..ni lah parents farah!peaceeee~
 ni gambo farah dengan along ! ohh~ sekali pandang macam apa je kan?!! haha..tapi lelaki idaman malaya di sebelah farah tu kalau farah sentuh pun tak batal wudhuk tau! kau hadoooo?? hehe~ tapi sayangnya..farah takde kakak! hmm...dakulah kakak dakulah adik perempuan! hik..hik...sape nak derma adik pompuan yang umur 2 tahun ke bawah boleh pos ke alamat tuuuuuuuuutttt~hahahah
ok..ni gambo along sorang2....nak shoot dekat2....?mana boleh! nanti korang download pastu berangan jadikan pakwe korang! mana bolehhh~ along saya hotstufff!hikhok batuk pulak!

okeshhh~dah penat menaip..okeyla kan entry ni! dari takde langsung! hmmm! ok...nite blogger~ will miss u!muakhsss~

-entry kali ni takde langsung muka adik2 farah dua orang yang comel tu...sorry a lot boyss..korang tak sempat snapped apa2 pic pun..sibuk sangat tangkap ikan...lain kali kalau nak femes....amik gambo yee..-

assalamualaikum~baca sampai lebam ye??hehe

2 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~