Thank You Aina Hanani!




assalamualaikum ! ha....cantikkan gambar butterflies tu! OMG !! warna kuning tu macam yang terlekat kat bilik farah laa! bezanya ... yang tu kelip2 dia tak bergerak! hehe~ harini....apsal ha? tetiba post gambar dulu baru bagi salam!? hishh..minah ni..dah berapa kali tau mak dia ajar suruh bagi salam dulu...tak denga2 .. meh tarik sikit telinga comell dia ni! *agaknya ni mummy farah kata lah kot* hehe~ btw....turun bawah lah!

hmmm~kenal si comel Aina Hanani?? tak kenal?? korang ni duduk zaman apa? zaman dinasour lagi ke?kehkeh~guraaauuuu sajee maa! terasa ke? hehe.,.entry ni dah merapu raban kan? TYPO saja kali ni...buang masa betul! *kau lagi buang masa Farah membebel kalahkan maknenek* sorry nenek..deqna pinjam nama nenek kejapp....hehe

turun lagi..kau ni membazir ruang betullah farah oiiii! farah jawab....dah org bagi ruang...farah gunalah! farah bukan belanda mintak tanah ye...!hehe~aku tampo budak kecik ni karang..! dah2 saba2...sabar kan separuh daripada iman! agak2 lah kan...bila aina hanani baca ni nanti mesti dia kata....budak ni lari tajuk dah ni....mana penghargaan untuk aku ni...tak keluar2 lagi! haishh..aina...farah mintak ampun la ye...pandai2 je!kehekkk~

okeyh..see my new blog? cehh tak new pun sebenarnya..just upgrade je! tu pun lama tau? kenapa? sebab kakak aina hanani kita tu habiskan PSRA dia tu...! PSRA tu apa? korang pergi tanya org Selangor...jangan tanya org Pahang!hehe~ FARAHHHHHH!!! kau buat apa ni? panggg...kan aku dah sepak muka cantik dan bersih tanpa jerawat kau tu! hishhhh~geramnya aku <--- nada abang sally upin ipin!

ok...special thanks untuk AINA HANANI yang dah bersengkang mata menyiapkan blog farah tanpa bayaran! syukur sangat2....ni nada serius pulak! penatla..asyik kena tampar saja...saya tak sukaa...saya tak sukaaa...(nada mei mei pulak) .. Aina...mekacihhh..mekacihh...mekacih...happyni! bukak2 je blog lepas solat tadi! rasa macam ada gempa bumi 10 skala richter melanda kawasan bilik purple pink farah ni! seronok! nasib baik dah anak dara kalau tak..maunya patah katil farah sebab rasa nak lompat2!hehe

AINA HANANI..mintak maaf la asyik lari tajuk sajee...! hehe~kekeringan idea apabila menulis BERIBU-RIBU PERKATAAN *lagu kilometriko(pen)* hihi~ okeylah aina..sebab kita ni dipisahkan oleh dua buah negeri....oleh itu,..farah dengan senang hatinya bagi hadiah ni kat aina! apa farah?kau bgi apa?
|
|
|
V
ni dia!khas untuk AINA HANANI! daripada anime2 yang comel! terimalah aina! lain kali buat lagi ye!hehe

eeh...bagi yang tak kenal aina hanani boleh ke blog dia....follow dia ye! 
>>> http://aina-hanani.blogspot.com/

8 penceramah blog farah:

Aina Hanani said...

Ngee~ Thanks for this post. My pleasure dear. :)

DeqNa Azhar said...

hahah~ u're most welcome dear!lain kali boleh buat lagi!

✿Lady Ainaa✿ said...

pndainya Aina tu editkan blog.. semoga jasa baik dia dibls dengan phala... hehehe... comel je blog sis ni.. ^.^ geram tengok, pink! XD

DeqNa Azhar said...

@lady ainaa ... aina hanani ni baik tau!aina...tutup sikit kembang lubang hidung tu!jgn terlalu kembang..nnt lemang reject!hehe

Fatin Zaini said...

salam,

congrate dear !!
kamu adalah follower terpilih dalam segmen terbaru fatinzaini.com.

http://www.fatinzaini.com/2012/09/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html

syiela said...

cantik :)

Anis Farhana said...

Baiknya Aina Hanani! Tak tau nak balas apa kan Farah? :)

Fatin Zaini said...

salam dear,

jom sertai segmnen terbaru dari fatin zaini... ada hadiah misteri menanti..

tahniah kerana nama kamu terpilih dalam segmen nie.. :)

http://semekarartie.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~