Menang Giveaway!!

Assalamualaikum semua!! amacam rupa baru ni?!! cool kan?!! thanks a lot kat anis sebab dah buat farah punya blog jadi ohsemm! ha..jangan lupa la..follow anis yer..! cari Anis kat cboxx Farah sebab Anis yg paling rajin mengomen!

uoppss..jom pergi tajuk kat atas semula...!Farah dah menang giveaway! yeayy~ first time tau..! tu pasal yang seronokkk sangat!! giveaway apa? alah..LIKE je satu Page yang amat ohsemm! kebetulan pulak...farah tengah berfacebooking..jadi Farah LIKE je lah..jangan jeles...

apa hadiah yang Farah dapat?!! k... Farah dapat Slimming suit! ohhh..!sukanya...walaupun berat badan dah ok...tapi apa salahnya *bak kata iklan REXONA*  heii..tak sabarnya nak dapat hadiah tu! admin page tu dah pun post kan hadiah Farah! alahai...! kan best kalau present tu boeh terbang!hekhek...!!

apa nama Page tu Farah?? ok..ni Farah Bagi link..tapi Farah rasa korang kena copy kalau nak tau tu page apa..! harap korang dapat LIKE...Farah pengeLIKE yang ke 6000! wahh..banyak kan likers dia!! jelly la..!haha..*pangg*penyepak hinggap di muka..mana link nya mok cik oii? okk..hishh tak sabar betul!

>> http://www.facebook.com/pages/Irdina-Butik-Baju/334140879953047 hamekk kau..! LIKE jangan tak LIKE...


macam mana rupa gift tu Farah comell oii? ni haa..! kalau tak silap la..! hehe~ admin betul ke ni??


alah..amacam?? jeles tak..? tak?? ada Farah kesah?lalalalala~kat PAGE tu korang boleh window eehh..computer shopping !! macam2 ada...*promo ASTRO ke cik kak?* hehe...biarlah..kerana diriku begitu berharga *loreal pulak da* hahaha...~ don't care~

sebelum sabit menyabit berlaku..lebih baik farah said ta-ta...okela...eeeehh..sebelum tu..thanks anis..sebab awk followers pun dah ramai..agak2 la kan...nak buat GA untuk followers ke 60 la...!! sape nak cepat2 follow!

p/s: thanks nurin ..best buku AKU MAHU BULI from Kak Ain Maisarah! minat kat beliau!

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~