Jerawattt!!

assalamualaikum semua~oh yeahh! amacam weekend?? tak best? why?? ada yg kena kerja ?? hhahaa..~kecian~kecian~kecian~ *bedebushh...kan aku dah terajang muka comel kau tu* huwaaaa...Farah caring je ..sebab tu Farah tanya...ikutkan ..Farah nak suruh korang duduk depan laptop n ngadap je blog Farah!hehe~ *nada serius* biasa lah tu...nak bina kejayaan memang susah..must be zero first ... lepastu aku lah hero ..hahahaa...

ok...balik semula kat tajuk yang ringkas dan pendek je sekali pandang or sebut nampak macam jururawat..sebenarnya kalau ditengok betul2..mau menjerit korang..alah...macam tak tahu....bukan girls je...boys pun dua kali lima sepuluh je....! walaupun setakat jerawat pasir..akan ada yang ngelupur ngelejat sebab takut imej dan personaliti terjejas!wekk...* cehh kau pun sama la cik minah* lalalala...

kalau sebut pasal jerawat nih...tiba2 minda ku melayang pada iklan Garnier ... walaupun farah ni tak cara sebarang facial cream sebab farah budak lagi..tapi farah kan selalu mengatun dan mendrama...jadi farah tau la..hishh banyak pulak kau membebel! dalam iklan tu...kak Lisa Surihani atau sekarang ni famous ngan nama YusriHani cakap....jerawat bukan satu je masalah tapi enam! *kunin sio farah highlight*alah...dengan muka cute dia tu..farah rasa nak picit2 je..!hehe~ *farah pun tak tau la apa yang 6 masalah tu * walaupun classmates farah semuanya dah cantik n hensem dengan jerawat...farah pulak? ada jerawat halus kat tepi hidung je...so boleh cover dengan bedak..hahaha..it's mean...farah ni masih comel dan patut digelar Kanak2 Ribena la...melampau tak?* hishh ko ni..kalau adik2 kau baca buat malu jer*

ok...apsal perenggan kat atas tu panjang sangat ea? pening aku nak baca  nya balik..~ malas lah nak edit semula penulisan ni~nak bio je...biar korang berpusing-pusing ngadap entry ni! hahahaha... alah bahagianya dunia... admin page yang farah menang giveaway tu dah baca entry farah pasal page tu...and she really appreciate it! semoga rezeki beliau murah lepas ni!aamiin~

eeh sebelum habis membebel....teringat kat adik masa zaman tadika dia....masa tu teacher kata sape nak balik kena jawab soalan ... cikgu mintak contoh pekerjaan kat dunia ni...kawan adik saya pergi bantai JERAWAT sebenarnya dia nak cakap JURURAWAT~ tak boleh lupa!hahaha~ ok..got to go...nak blogwalking..wahh..blog sape lepas ni?? blog awak la..!hehe


4 penceramah blog farah:

NurAisyah said...

haha. seriusly saya pun pernah sebut jerawat padahal nak sebut jururawat. BTW, jerawat ni memang macam tak da penghujung . ada je nak timbol kat mana-2 ~

DeqNa Azhar said...

@nuraisyah....haha~lawakkan?tu lah mengikut teori Farah...jerawat disebabkan ketidakstabilan hormon~ kalau salah...sape suruh caye cakap bdak ni?hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

jerawat oh jerawat...muka saya xde jerawat batu..jerawat pasir bnyak..*smbil buat muka malu*

done follow awak :)

DeqNa Azhar said...

@cik azlyzah yg comel..sayapun jerawat pasir je..!kita geng ye,,hehe~

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~