Habis UPSR!!

assalamualaikum...yeah...jari-jemari runcing kini sudah semakin galak dan tidak sabar2 untuk menaip! apa cerr ni sampai gedik gelenya sangat minah sorang ni!!??

ok firstly macam semua dah sedia maklum! candy2 UPSR telah selamat berjuang dengan jayanya dalam peperiksaan yang berlangsung sejak hari SELASA a.k.a 11/09/2012... tarikh ngeri tu! ok...farah pun candy UPSR juga..jadi bila dah habis nih..rasa legaaaa sangat!

alah..Candy2 PMR n SPM sabar je lah!nanti korang pun boleh merdeka...ceihh....mummy kata jangan merdeka sangat sebab result belum keluar lagi! teacher hakiimah pulak kata...berdoalah banyak2 sebab pemeriksa tu orang bukan robot! hmm... macam2 versi lagi lah ada!

apa2 pun..farah nak enjoy..ceih...enjoy untuk minggu ni je..lepasni .. farah nak terus belajar sebab nanti after naik form one lagi banyak dugaannya kan?!! *selokk* haha... farah cuma harap semua flowy...dapat doakan  kejayaan farah dalam UPSR ni! untuk bakal candy2 UPSR *tahun depan punya* .. akak farah doakan awak2 semua belajar rajin2 sebab kalau ikut tahun..awk punya turn susah! akk farah tau..ramai yang pandai2 lebih daripada tahun ni!

oklah,ayat dah start mengarut! sebelum kalian say ta-ta to me...its better for me to say ta-ta dulu! k .. assalamualaikum! *entry kali ni tak de picture yepp*

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~