Last Day Berbloggy!

assalamualaikum..lambai2 excitedly...!! apa khabar semua...?? rindu awak...awak..awak..dan awk!! amacam farah punya design blog terbaru ni??!! comel kan? alah..puji diri sendiri pun salah!! haha..!!

ok..seperti yang semua sedia maklum kalau ada adik...kakak..abang atau sedara mara yang juga candy UPSR .. mesti tau kan..berapa hari je lagi untuk kami2 ni buat kami punya revision!! haha..!saya masih sempat nak mengupdate entry?? ya..of course..dan ini in shaa allah akan menjadi entry terakhir sehinggalah kami ditabalkan MERDEKAA!! awesome nya kan waktu tuu??!!

ok...waktu last2 day yang mummy bagi ni lah...buat farah rasa sayu sangat...!! hoii minah blog!! bila kau nak buat tutorial kau tu hah??!! hmm...! entahlah...dulu masa farah buat orang taknak printscreen or salin..sekarang terimalah akibatnya...!mwahahah...ya allah kejamnya minah sengkek ni! opss..farah sengkek
ke?

semua flower mesti rinduu farah kan?!! yelah dah berapa minggu tak bergotong-royong dalam blog buruk ni! sampai semua nya berhabuk!! dah tu...ada labah2..lipas....dan lipan pulak!! kan dah kena jadi rajin macam semut...!sape juga yang susah...awak jugak kan farah!! note to self...jangan tiru macam farah yang overdos malas ni!!haha

entry kali ni nak buat panjang sikit sebab saya bimbang tiada kesempatan nak menulis lepas ni!...ye lah..after UPSR..macam2 borang pupils kena isi...either nak mintak sekolah elite ke...sbp...or smk biasa....!! tahun ni mesti banyak saingan kan nak mintak sekolah!! mummy kata nak hantar farah kat smka...!! tak pe...farah on je..!macam headmistress kata...kalau awk pandai not pande bawak diri...campak je kat mana2 pun..in shaa ALLAH berjaya....! \\bukan campak dari tingkat atas KLCC yep//

ok....entry ni dah habis...!kepada semua flower2 yang farah sayangi..doakan farah dan anis dapat 5A dalam UPSR !! tak lupa juga kepada semua cousin2 ku yang jadi candy dan mangsa exam tahun ni!! doa semua dan ibubapa mengiringi kejayaan kami!SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOGGING!! maaf kan semua kesalahan saya..sob-sob!



woppsss..tak payah sedih2 sangat...farah janji farah akan keep berblogging sampai lah farah dah rasa boring!sebelum farah mengundur diri untuk seketika terimalah joget jangan sedih ni!

1 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~