huru-hara raya!

assalamualaikum semua orang! *lambai kanak2 ribena*


ha,...tengok tajuk je pon rasa excited gila  eh waras kan?hahaha~dah beli baju raya ke semua stalker2?belom???? jom gi shopping kat Kuantan Parade!alah...KP je lah .... ECM mahal sangat! kopakk eden! *cakap macam lah byk sangat duit*

sebenarnya bila hari raya hampir menjelang....kita sepatutnya berasa sedih sebab..mungkin tahun depan kita sudah tidak dapat merasai nikmat berpuasa rite??  tapi kalau cakap dengan kanak2 riang...dorang akan cakap....kita nak raya jugak! apa2 lah!


alhamdulillah..parents dah tentukan raya pertama tahun nii pakai warna merah! ayooo...tapi tak de lah merah mak ngah ye....! saya dengan mummy pakai jubah this year!! perubahan mestilah dilakukan secara berperingkat-peringkat!  kalian pakai apa this year? opss...mestilah pakai baju kan? hahahaa~


hari ni  4.ogos . 2012 dah 15 hari kita berpuasa kan? kepada yang berstatus off tu...jangan lupa ganti balik!jangan buat derk je..dosa tauuu!


aktiviti dekat sekolah bulan ramadahan ni...sama je macam tahun-tahun lepas ..iaitu..tadarus al-quran! alhamdulillah..selain tambah pahala..dapat juga improve kan skill bertadarus! hoho~ lepastu dekat akhir2 bulan puasa ni...pihak sekolah akan adakan majlis khatam quran!wahh..ta sabarnya!

result trial UPSR dah keluar..and..alhamdulillah berkat doa semua orang saya dapat 5A! congratss untuk semua candidates UPSR!dup..dap...dup...dap... amacam candy2 PMR? relaxx la...do the best k? saya dan candy2 UPSR yang lain mendoakan kejayaan semua !! especially for my cousin Muhammad Amirul Asyraf! chaiyookkk la abang mirul!

nah amik lah pic tu...daripada Adam Zailani http://imma-superman.blogspot.com/ ni link nya,,semua nya comel kat sini!!

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~