Hari kemenangan!


hai kawan2....! raya lagi dua hari...!gerenti semua dah beresss kan?haha...kanak 2 ribena of course jadi yang paling riang!! hikhikhik... ha..raya2 jugak...periksa jangan dilupa!! 

ok..move on me.... semalam sekolah buat majlis khatam quran sekaligus majlis perpisahan lah kot!! tak pe..abaikan...lepastu..everybody got ''Duit Raya'' from our lovely headmistress..!<---skipping rusia pula!memang seronokk!! macam2 activity ada...farah dengan adik dapat lah present satu sorang!! kihkoh..batuk pulak....

ok pada kesempatan ini...budak comel yg hot*wekkk...batal puasa... ni nak ucapkan selamat hari raya..maaf abang zahir dan tok batin daripada farah sekeluarga..mana tau lah kan..sepanjang farah berbloggy ni..ada yang tidak suka cara penulisan farah yang konon2 nya nak tiru Kak Damya Hanna ... tapi tak pernah jadi ni!! mintak ampun juga kepada yang terasa dengan entry2 yang di muatnaik di blog over comel ni!! 

kepada ...dayang2...guard2 istana...driver...beta memohon ampun dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki beta yang cantikk ini! (budak ni berangan je lebih...terlebih suka tengok fairytale) 
semoga kita semua dapat bertemu dengan pakcik Taufik dan makcik Hidayah dalam bulan Ramadhan yang bersisa 2 hari ini lagi!! 

ha...nanti pergi beraya jangan dok sibuk kumpul duit raya...sampai..solat pun lupa...opsss....bukan lupa..but...buat2 lupa!! dosa tetap dosa!! jaga adab semasa berkunjung ke rumah orang!! ... ingat...ada yang merati..macam kenal ayat tu!! #LSCP kejap...apatu? LOOK....SAVE..COPY....PASTE..haha

ingat ye hadis nabi....hiasilah raya kamu dengan takbir dan solat!! jangan lalai k? doakan perjalanan farah n family selamat sampai ke destinasi Balik Kampung!! semoga kita semua dalam lingkungan rahmat ALLAH....
Berhati-hati di jalan raya...satu amalan mulia..raikan bersama keluarga...aidilfitri indah bermakna!!

terimalah sekeping picture diriku ketika kecil comel ini!! photoghraper:mummy ku sayang!hikhik~


 edited with: pizap photo editor!! jangan jeles...kawan yang ikut tutorial saya dah berjaya buat...anda bila lagi!!?? selamat beraya !! gudbye Ramadhan...will miss u! welcome Aidilfitri...!!

0 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~