biskut raya...yummy!

assalamualaikum *muka toya!! apa khabar??sihat??farah terlebih sihat!!hehe~

hari ni...lepas je sahur...farah tolong menyibukkan diri menolong ibu buat cookies!! tak tahu lah rasa dia macam mana sebab .. kami start lepas azan!! :'( ... hari ini..kami buat cookies snow almond dengan cornflakes crunchy! memang mantopp!!hihihi~

flower2 dengan bloggywalky semua dah buat cookies...oh!tempah aje rupanya!! tahun ni..farah beraya bersama orang tersayang yang menetap di kampungg!! hey!! orang tersayang tu bukan BOYFRIEND ok? orang tersayang tu sedara mara kat sana yang dah 3 tahun tak jumpa...ohmyy~rindu semua orang!! berhubung pun melalui facebook je...dapat la jugak kan? *cakap mcm lah selama ni raya dengan orang yang tak disayang!!hehe..dekat sana lain sikit....semua perempuan (ada berapa kerat je laki..alamak...mana boleh kerat orang) ..kalau sebelah ayah pulak...all of them are boys .. ada lah beberapa orang yang gegurl tu!!

raya tahun ni pun meriah lah sikit dengan kepulangan kami!*wekkk....batal pose! ye lah...tak sabar nak tengok rupa sepupu sepapat yang lama ditinggalkan...makin gemuk ke...makin kurus ke...makin sweet ke...just wait and see la..banyak pulak songeh!! tapi hari ni...along ku sayang dah balik hostel...sunyi rumah daripada suara dia yang garau tuh!! :'( ...

check it out blog Aina Hanani yang juga candy UPSR!! tak sangka dia pandai buat tutorial ni kan?? farah setakat tutorial bahasa je pun!! blog ni lama dah pun tak edit!! nak cari orang yang buat full edit tapi...malas nak bayor nya...!huhu~

terkeluar tajuk untuk kesekian kalinya!! rasa geram je tengok cookies2 comel tu...cookiess...awk tunggu lah saya ngap awk masa berbuka ni!! sabar..sabar...berapa jam je lagi!hahaahah~.~ macam budak kecik la awk ni farah!! pagi tadi memang rajin berbloggywalky....geram tgk skins2 yang blogger 2 sekalian pakai...!! erm...nak tanya lah kan!! apa guna pakcik nuffnang add kita punya blog .. tak paham la!! hihohu~

esok..saya akan jadi pengerusi majlis...yelah saya kan miss ketua pengawas!! banyak woo kerja...!! kalau anda nak jadi ketua pengawas..anda kena ready fizikal mental...kalau tak....memang kena korek lubang kubur awal2...!! okess lah...farah dah penat waras nak menaip...!! jumpa anda pada entry yang lain pulakk!! twitter..fb...i coming!! kiss sikit! :* assalamualaikum!!

2 penceramah blog farah:

Iera balqis said...

wah...mesti sedap kan kuih tu..nti send kuih tu kat akk taw..nak merasa jgak..huhu :D
If u free time visit my new entry ;)

DeqNa Azhar said...

@cik iera....hehe~meh alamat!hahahaha

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~