Minggu Anti-dadah

 assalamualaikum stalker2 kesayangan ku yang menyeramkan!hahaha~

first sekali...kalau u alls stepped saya punya blog ... apa yang kalian nampak dulu?of course header comel tu kan?actually...that is all Anis work!!thank u sayang! move on me..... hari ni dekat sekolah ada minggu anti-dadah! sekolah kalian dah ke belum? rasanya murid2 sekolah kebangsaan minggu ni kan? apa2 lah!hehe~

ok level - two pupils buat esei dengan melukis poster!!saya duduk sebelah Anis dengan Ayoo-koo! hey....ayoo-koo bukan org jepun k?dia kawan saya ...real name ayu....tapi dah alang2 muka comel dia pun macam jepun ... saya pun panggil lah dia ayoo-koo! sambung balik! masa tulis esei tu senang lah jugak tapi terpaksa terkumat-kamit la dok cari idea!ketandusan idea wohh! n then tetiba ilham datang mencurah - curah sampai terpaksa catch-up cepat - cepat  takut hilang!!

tapi belum sempat nak tangkap....bedebush....hilang !! ayoyo!ni semua sbb sebab tak fokus ,ye lah mana lah kita boleh tulis karangan kan kalau keadaan tak tenteram atau bising! ha ... ni juga lah kaedah belajar saya iaitu duduk senyap-senyap dalam bilik and then study sesorang! bila dah hilang....saya apa2 lagi terpaksa gali semula perigi idea supaya otak ni basah dengan idea semula!

last sekali kami buat poster! Tagline dia ... DADAH MUSUH NEGARA!! punya lah cantik kami colour...tetiba...kami pandang bawah n...awk semua boleh jangka apa yang kami kena buat! KAMI KENA MELUKIS!! ohmyy! saya pandang anis,anis pandang saya lepastu anis lukis org ...sebijik macam doodle Lyssa Faizureen!! tapi saya plak .. lukis orang hitam yang pegang sepanduk!!hahahah!ketandusan sangat2!!

tepat jam 1:30 sepatutnya semua orang kena hantar...tapi.....ok class awk boleh sambung kerja awk di rumah!!thank u class!! ahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!! tak harap menang pun sebenarnya!!! sebab tu tak care sangat!!hahaahah~hari ni betul2 bersejarah!!

1 penceramah blog farah:

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~