Kawan!!

Alhamdulillah dan assalamualaikum....

      sebenarnya walaupun entry ni tak penting bagi kalian tapi ini sangat penting bagi saya yg juga menjadi rakan kepada rakan yg lain! pada kesempatan ini...saya ingin menasihati rakan2 di luar sana...sekiranya ada seorang sahabat yang betul2 memahami kalian...janganlah pernah kalian mengabaikan dan membiarkan dirinya pergi dibawa angin lalu....*adoii jiwang pulak minah sweet sour ni* kerana sahabat yang baik hanya datang sekali sahaja seumur hidup!


       Jika berkawan..tanamkan sikap menerima dirinya seadanya..baik dari segi fizikal dan mental...!*kalau org tu sewel kawan jugak ke?* jawapan:tu korang punya pasal la..sape suruh kawan dengan org sewel! kan ANIS FARHANA?sambung balik asyik iklan je! kalau kalian mempunyai sahabat yang suka mengutuk dan sentiasa menghambakan diri kalian..atau bahasa lembutnya...tapi jangan salah faham ye....mendayangkan diri kalian..lebih baik kalian tinggalkan....*korang nak kawan dengan ular?tentu tak nakkan?* iklan lagi!boring...boring...


        Baru-baru ini saya gadis sweet sour terbaca satu status yang dishare oleh Puan Fazlina Abd.Aziz...kalau sayang jangan sampai tak nampak kelemahannya...kalau benci..jangan sampai tak nampak kebaikannya! dan itu terkena pada najis eh batang hidung saya sendiri!huhu~


        oklah....esk saya akan mula bersekolah dan akan dapat result TRIAL insyaallah!!sempat lagi update entry kan? mesti lah..kalau tak...sampai boleh sangkut hanger kat mulut kalau tak update entry kan?hahaha~main2 je lah..tu pun nak merajuk!...


 time menang pertandingan mewarna anjuran apa ntah..dengan ain,ekin,adik ..tuan puteri ujung!
 dengan teacher Norasimah and Linda Chubby masa hari sukan 2010!
 buat projek buku skrap kat depan umah-dengan-syuhada,anis and shira
 bergambar kenangan dengan tokoh murid 2009 kak fatin and abg adam!

aikkk?mana tuan puteri??ini kekanda beta yg hensem!!haha~dengan geng2 beliau la ni!dua drpd kanan dgn ali...syazwie and afiq!

      

LOL-lot of love


deqna harlida------>gadis sweet sour!

2 penceramah blog farah:

Anis Farhana said...

Nak buat macam mana, dah dapat kawan macam tu terima je la....

DeqNa Azhar said...

hahahaah...pandai2....aku ta jumpa pic kau!kalau ada...aku upload!

Post a Comment

mekasih bagi komen! alah..tak rugi pun..farah tak caj apa2 kan?!! peacee~